Makuuhuoneen remontti


Pahin remonttikaaos alkaa olemaan jo ohi, sillä makuuhuonetta on päästy viimein sisustelemaan.

Vinon katon alla oleviin kaappeihin tehtiin itse katto laminaatista sillä niitähän jouduttiin muokkaamaan niin että kaapit saatiin mahdutettua paikkoihinsa. Mielestäni katon teko onnistui hyvin vaikkakin väreissä on pientä sävyeroa. Sitä tuskin huomaa sitten kun vaatteet ovat kaapissa. Ikeassa myytiin myös näppäriä valoja mitkä toimivat pattereilla ja syttyvät aina kun kaappien ovet avataan.

Kaappien vieressä oleviin tukipaaluihin valittiin myös uusi saävy Teknoksen sävyistä T1372, tumma harmaa, melko lähellä jo mustaa. Aulan samanlaiset paalut maalataan samalla sävyllä ja värisävyn valinta onnistui täydelisesti.Yöpöydiksi valittiin Jyskin yöpöydät jotka olivat käsittelemättömät ja niihin laitettiin Osmocolorin 3058 kirkas käsittely. Pelkkä aine muutti yöpöytien käsittelyn juuri sopivasti hieman pehmeämmäksi. Osmocolorilla on näppärä käsitellä pinta uudelleen ja uudelleen sillä sen voi levittää liinalla.
Näin pinta hylkii kosteutta ja antaa viimeistellyn ulkonäön pöydille.
Vanhan makuuhuoneen taulu päätettiin laittaa sängynpäätyyn sillä sen värit natsasivat täydellisesti valitun tapetin kanssa. Ensimmäin ajatus tapetista oli että ei kai vain tullut valittua liian kaoottinen, mutta ei, olemme tyytyväisiä valintaan joka kaupassa kesti kokonaiset viisi minuuttia. Meille aivan käsittämättömän nopea päätös.

Yöpöytälamput löytyivät  Clas Ohlsonilta. Pitkän etsinnän jälkeen löytyi meitä miellyttävä lasikupu jonka sisään hankittiin vanhanaikaisen näköinen himmennettävä koriste led lamppu. Hinta ei päätä huimannut sillä valaisin maksoi 17,47 kappale.
Hieman päänvaivaa aiheutti, ehkä sähkömiehelle enemmänkin kuin meille, kun himmenin ei suostunutkaan toimimaan lamppujen kanssa. Säätimen vaihdolla luottosähkäri ratkaisi kuitenkin ongelman ja nyt kaikki toimii loistavasti.

Mukavaa alkavaa viikkoa!
7 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Oi, näyttää kyllä kivalta!

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Superkivan näköistä ja ihana värimaailma! :)

Elina / Lumienkeli kirjoitti...

Oikein hyvältä näyttää! 🙂👍

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos kaikille! Mekin tykätään❤️

Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti...

Kiva värimaailma :)

Aikku kirjoitti...

Yöpöydät on kyllä kauniit! Jyskistä aina löytyy myös hyviä ja nättejä tuotteita. Oikein onnistunut tuo teidän remontti ja sen lopputulos.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllä, olen myös tehnyt monta löytöä jyskistä. Kaikki olleet ihan hyvälaatuisiakin.