Sisustellen laiturilla

Aurinkoista lauantaita!

Viimein on päästy sisustelemaan terassia ja laituria sillä tuolikuorma on saapunut. Kesäkin tuntuu edelleen jatkuvan joten ehditään vielä hyvin nauttimaan hämärtyvistä illoista terassilla. 

Kerroin jo aiemmin hankkivani pitkään haaveilemani Ecofurnin tuolit ja aurinkolaverin laiturille ja pikkuterassille mökin sisäänkäynnin yhteyteen. Aiemminhan laiturilla oli kaksi mustaa tuolia jotka vaihtuivat nyt lehtikuusesta tehtyihin tuoleihin. 
Lehtikuusi on siitä ihana materiaali, että se on todella kovaa ja kestävää puuta, mutta se on täysin huoltovapaa, eli se harmaantuu itse eikä vaadi vuosittaista öljyämistä.

Nämä tuolit ovat suorastaan nerokas keksintö sillä suorista puupaloista ja juutti/hamppuköydestä koottuna niistä muodostuu kokoon taittuva, mukavan istumanautinnon antava puutarhatuoli. Isä toi mukanaan viime viikonloppuna meille pöllin joka toimii nyt pöytänä. Vielä on harkinnassa katkaistaanko se kahtia ja saadaan näin kaksi matalaa pöytää, mutta pölli toimii joka tapauksessa hyvin tuolien kanssa.

ecotuoli

sisusta laiturilla

terassi

Aurinkolaveri toimii meillä penkkinä sekä aurinkotuolina. Kauniilla kelillä vieraat viihtyvät aurinkoisella laiturilla pitkään joten istumapaikkoja ei siellä koskaa ole liikaa. Laituri ja tuolit pääsevätkin ensi viikonloppuna todelliseen käyttöön sillä meillä vietetään venetsialaisia. Ihana päästä suunnittelemaan menua ja kattauksia illan teemaan, porukkaa kokoontuu kuitenkin ihan mukava määrä. Nyt vain sormet ja varpaat ristiin, että keli olisi kaunis ja lämmin.

aurinkotuoli

ecofurn

 

narutuoli

8 kommenttia

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Ihanat kalusteet! Tuo penkki varsinkin on hurmaava! ❤ Toivotaan todella, että tuleva viikonloppu on kaunis, mekin lähdetään silloin mökille venetsialaisiin.

Ihanaa sunnuntaita! ❤

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tykkään myös tuollaisesta rimatyylistä. Mukavaa sunnuntaita ja kivoja Venetsialaisia teille!

Hanna H kirjoitti...

Kivan näköistä! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ❤️

Tuija kirjoitti...

Kivalta näyttää :)

EcoFurnit on tosi kivoja. Meillä kotona lehtikuusituolit, mökillä mustat. Tuota aurinkolaveria ei tainnut viime kesänä vielä olla, kun noita tuoleja hankin. Saattaa olla, että meillä on hyvin samanlainen "sisustus" laiturilla sitten joskus, kunhan saadaan uusi isompi laituri.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Sunbed oli tosiaan uusi tuttavuus minullekin ja ei tarvinnut kahta kertaa miettiä tuleeko nämä meille. Kalusteet ovat kivan ajattomia! Kiva, sittenhän me ollaan samiksia, kyllä se sopii👍

souliina kirjoitti...

Siis näyttää todella kauniilta ja tyylikkäältä. Sulautuu kauniisti maisemaan.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, ollaan tyytyväisiä lopputulokseen ja nyt vain nautitaan.