Laiturilla

Terassiprojektin viimeinen osa on nyt myös saatu päätökseen. Laituriremontti ei kuulunut tämän kesän suunnitelmiiin mutta uuden terassin rinnalla se näytti suorastaan kaamealta joten projekti aloitettiin vähän sormia napsauttamalla. Näin saadaan ensikesänä kaikki öljyttyä saman väriseksi eikä tarvitse odotella laiturin kuivumista.

Laiturin uudistaminen aiheutti hieman normaalia enemmän pohdintaa miten runko saadaan rakennettua tyhjän päälle sillä laituria isonneettiin metrillä suuntaansa. Siinä se nyt kuitenkin on, valmiina, suorana ja tilavana odottamassa uusia Eco tuoleja sekä Ecofurnin aurinkopetiä.
Isälleni ajattelin varovasti jättää toiveen josko hän saisi puumetsältä minulle pöydäksi matalan mutta ison puupölkyn tuolien eteen...

Vanhassa laiturissa oli valkoinen puukaide, emme vielä ole ihan varmoja tuleeko uuteen laituriin minkäänlaisia kaiteita. Toisaalta kaide on tehnyt yksityisyyttä laiturille, toisaalta se taas pienentää sitä visuaalisesti, nähtäväksi siis jää kaiteiden kohtalo, taidan kalustaa laiturin ensin ja pähkäilen sitten vasta kaiteita. Koko projektihan on hieman tuulesta temmattu joten sopii hyvin teemaan. 

Mitäs mieltä sinä olet, kaiteilla vai ilman?

vanha laituri

tee itse laituri

laituri


2 kommenttia

Eetu kirjoitti...

Me olemme myös suunnitelleet uutta laituria mökillemme vanhan rämän lauturin tilalle täällä Varsinais-Suomen alueella. Todella kivan näköinen laituri teille ja mielestäni tuo kaiteeton sopii paremmin. Pitääpä ottaa mieleen tuollainen malli, sillä luulen, että se voisi sopia myös meille.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Hienoa kuulla, tämä tosiaan suuniteltiin vanhan pohjalta mutta kaikki hieman isompana. Olemem olleet kovin tyytyväisiä terassiin ja laituriin.