Matkalla Tallinnaan

Terveiset Tallinnasta. 

Tallinna ei jättänyt tälläkään kertaa kylmäksi vaikkakin ensimmäinen päivä oli hieman  sateinen, on Tallinna aina yhtä ihastuttava. Hotelli Forum aivan uuden ja vanhan kaupungin rajalla toimi tällä kertaa meillä tukikohteena reissun ajan.

Meidät oli kutsuttu perjantain Öllesummer tapahtumaan syntymäpäiville joten reissu oli hyvin musiikkipainotteinen. Festareiden illan pääesiintyjä oli vanha kunnon Pet Shop Boys, sitähän me teininä jo kuunneltiin. Meillä oli mahtava 14 hengen porukka jonka voimin synttäreitä juhlittiin.  Laululavan festarialuella meille oli varattu ruokailu ja ilta kului kuin siivillä, niin mukavaa oli.

Olimme varanneet yhden extrapäivä Tallinnassa joten aikaa jäi myös vanhan kaupungin kiertelyyn.
Ensimmäisenä iltana ruokailimme aivan upeassa pienessä ravintolassa vanhan piipun juurella, aivan sataman läheisyydessä. Ravintola Korsteen oli hyvin tunnelmallinen ravintola vanhassa tehdasrakennuksessa. Sen vanhat isot ikkunat ja jylhät tiiliseinä muistuttavat paikan historiasta. Ruoka oli ehdottomasti yksi parhaista mitä Tallinnassa olen syönyt.

Paluumatkalla täytettiin pikku Golfini peräkontti kesäjuomilla rannassa, sen verran on kekkereitä suunnitteilla, että juhlajuomat piti noutaa samalla matkalla.

tallinan hotelli
puutarhakahvila

8 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Tallinna on hieno kaupunki ja teillä ollut mukava reissu!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tallinna on varma valinta aina👍

Päden paja kirjoitti...

Upeat kuvat ja teillä on ollut ihana reissu, nuo herkut näytti niin hyviltä:) Tallinna on kyllä kaunis kaupunki, itse en ole siellä aikoihin käynnytkään..pitäisi kyllä käydä:) Kiva kun löysin tänne blogiisi jäinkin heti lukijaksi:) Leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

Kristiina / Kauniimpaa kuin koskaan kirjoitti...

Kiva kun löysin tänne blogiisi. Tallinna on todella kiva..tykkään. Käyn usein ystävättärien kanssa. Teillä on ollut aivan huikea reissu! Aurinkoista heinäkuuta☀️☀️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos ja tervetuloa lukijaksi❤️ Tallinna on kyllä kaunis paikka ja matka on lyhyt. Hinnat tosin melkein jo suomen hinnoissa:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi❤️
Reissu oli kyllä upea, ja meillä oli mahtava porukka, se on jo puoli ruokaa! Ihanaa heinäkuuta myös sinulle.

Marru kirjoitti...

Kauniit kuvat ja ruoat näyttävät todella herkullisilta!
- Aurinkoista viikkoa ❤

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Marru ja samoin sinulle ❤️