Kasvihuonella

*Blogiyhteistyössä Teknos

Jokin aikaa sitten kerroin miten maalit ovat rapisseet kasvihuoneen vanhoista ikkunoista alas ja nyt on ollut aika rapsutella loputkin pois. Halpa (nimeltämainitsematon) ulkomaali on vaihtunut siis tuttuun ja turvalliseen Teknoksen ulkomaaliin. Jälleen kerran sain Teknoksen maaliasiantuntijalta erinomaista palvelua ongelman kohdatessa, sävyjen valinnassa ja parissa päivässä maalit olivatkin jo meillä.

Maalattavat pinnat sai helposti rapsuteltua irtomaaleista, melkeinpä irtosivat kokonaan, kun puhalsin pinnat lehtipuhaltimella. Maalattaville pinnoille tein vielä varmuuden vuoksi pesun, varmistaakseni ettei sama homma olisi edessä ensi kesänä.

Valkoiset pinnat maalattiin Teknoksen T7036 sävyllä, mikä on hieman pehmeämpi valkoinen.

Maalatessa saattoi huomata pienen sävyeron vanhaan täysin valkoiseen, mutta lopputulos näyttää kyllä hyvältä.

 Kesä on ollut kyllä suotuisa kasvihuoneelle. Satoa on saatu jo todella mukavasti. Kirsikkatomaatteja, paprikaa, salaattia, lehtikaalia ja kurkkua. Ensimmäiset chilit näyttää nyt punertavan joten kohta päästään maistelemaan.

Jokos teillä maistellaan puutarhan satoa?
ikkunat

kasvihuone

vanhat ikkunat
lavaviljelypaprika


kasvihuone


3 kommenttia

Aikku kirjoitti...

NÄYTTÄÄ nyt freesatulle!Meillä on kasvihuone myös.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kasvari on kyllä ollut kiva eikä ollutkaan niin työläs kun etukäteen ajattelin. Kohta ollaan olihan omavaraisia😂

Hirvonen kirjoitti...

Kiitos kattavasta jutusta! Olen itsekkin harkinnut kasvihuoneen hankkimista. Haluaisin myös kasvattaa tomaattia, paprikaa, salaattia ja chiliä. Mikään ei ole ennestään tuttua, joten kaikki neuvot ovat tarpeen!