Polttaripäivä


Viime viikon lauantaina yllätettiin tuleva morsian polttareilla. Päivää vietettiin ysäriteemalla. Morsian (tuleva kälyni) yllätettiin heti aamusta kotoa jossa hänelle annettiin mukaan otettavien tarvikkeiden lista. Lista koostui mm. Kumisaappaista, vyöstä, yöasusta, sporttisista pöksyistä jne...  joista ei kuitenkaan mitään olisi voinut päätellä mitä puuhaamme päivän.Morsian kiikutettiin kampaajalle ja meikkiin josta suuntasimme Johannan pikkubussillaTampereelle Finlaysonin alueelle ensin syömään, sitten pakohuoneelle ja lopuksi meille oli varattu aivan mahtava, ohjattu ysärityylinen tanssitunti. Terassin kautta lähtö kohti meidän mökkiä jossa tarjolla oli olympialaisia ja Speden spelejä sekä tietenkin perinteinen morsius-sauna kaikkine rituaaleineen.

Polttaripäivä oli todella onnistunut, meillä oli aivan mahtava porukka, morsian oli upea ja kelikin kohdallaan❤️ nyt jäämme ilolla odottamaan juhannuksen häitä.
2 kommenttia

Nanni kirjoitti...

Polttarit, niin omat kuin muidenkin on niin huippuja. Olisipa pitkästä aikaa polttareita tiedossa mutta harmikseni ei ole :(
Kiva kun piipahdit blogissani niin löysin tänne sinunkin blogiin, tosi kiva blogi sinulla :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Oli kyllä huippupäivä, näitä on vaan liian harvoin😊 kiitos, kiva kun piipahdin täällä!