Mökin terassi

Viikon paras päivä tänään... perjantai ja viikonloppu edessä.
Aurinko on porottanut niin kovin ettei jouda edes blogia päivittämään.  Viime viikko asuttiin mökillä josta ajeltiin päivittäin töihin, illat nautittiin auringosta, saunottiin ja grillattiin. Järvivesi näytti +22 astetta joten on ollut kiva pulahtaa uimaan. 

Tällä viikolla tajusin, että vaikka tuntuu siltä, että kesää on ollut jo vaikka kuinka kauan niin on kuitenkin toukokuu ja koulutkaan ei vielä ole päättyneet. Kesä on siis vielä täysin edessä, ihanaa!

Mökin terassilla on myös vähän tuunailtu. Muutama uusi lyhty ja uusi terassi matto muutti pienen terassin ilmettä kivasti. Kovin valkoinen terassi sai vähän, mutta siis vain vähän väriä. Vielä kun saisin tilattua keltaisten lasien tilalle uudet sävylasit...

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!terassin sisutus


3 kommenttia

Marja kirjoitti...

Viihtyisän näköistä. Samaa mietin itsekin, että kesä on tosiaan vasta aluillaan eikä koululaisilla ole edes kesälomat alkaneet. Ihanaa! Mukavaa viikonloppua :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos! Ihanaa viikonloppua teille:)

hannele kirjoitti...

Upean näköinen! Varmasti kelpaa tuolla istuskella. Mukava kun on myös hieman suojaa. Meidän terassi myös valmistui mökille. Siinä ei ole kuitenkaan katosta tai muuta. Jonkinlaista markiisia olen siihen miettinyt.