Kun remontti etenee

Hups, ompas viikko sujahtanut ihan huomaamatta ohi. Arjen pyöriessä työn ja remontin ympärillä ei juuri muuta ehdikään, sillä kun tekee 8-9 tuntia töitä ja siitä juoksukahvilla yläkertaan remonttia väkertämään onkin sen jälkeen valmis kaatumaan yöunille.

Paljon on kuitenkin tapahtunut ja remppa etenee. Ikean reissukin on onnistuneesti saatu tehtyä vain saranat unohtuivat kauppaa, mutta siitäkin on jo selvitty...

Lattiaan asennettiin sama laminaatti mikä meillä on koko alakerrassa. Se on ollut äärettömän huoleton ja toimii myös valkoisen koiran perheessä. 


valkoisen harmaa lattia laminaatti rintamamiestalossa

lattia laminaatin asennus Vanhan laminaatin alta paljastui aivan järkyttävän kauhea "mikälie"- lattia. Materiaali oli kylmä, haisi vanhalle ja ummehtuneelle. Äkkiä piiloon vaan hyi hyi!
Laminaatin pohjassa oli pehmike jo valmiina joten erillistä pehmikemattoa ei enää tarvittu. Yhden illan aikana lattia saatiin puoleen väliin joten asennus oli helppoa kuin heinän teko. (Isäntä kun lukee tämän, saatan saada muutaman vastineen asiasta, hih). Vielä on edessä aulan laminaatin teko kun saadaan se tyhjäksi huoneiden tavarasta ja sitä muuten on kattoon saakka. Mies varovasti kyseli jo että mitä kaikekke tavaralle tehdään? En kuitenkaan vielä sillä stressaa, mikä jää yli saa lähteä -  ajatuksella mennään!

maalaus idea

makuuhuoneen maalin väri

Seinän väriksi valittii Teknoksen pohjaan tehty sävy Y487 Piazza. Sama sävy on meillä nykyisessä makuuhuoneessa ja olen todella tykännyt siitä, miksi siis vaihtamaan hyvää väriä.
Katto maalattiin Teknoksen paneelimaalilla valkoiseksi ja yksi seinä tapetoitiin melko tummalla... hmmmm.... miten sen kuvailisi... roiskeisella mutta metallin sävyisellä tapetilla.

makuuhuoneen lattiamateriaali

teknos maalit ja kahvitauko

Pienen tuumaustauon jälkeen Ikean vaatesäilytysjärjestelmän kimppuun. Tämä ei ihan kokoamalla mennytkään sillä kaapisto tulee vinon katon alle. Oli siis hieman muokattava. Mies sahasi kulmat pois kaapeista ja tammilaminaatista rakennettiin  kaappeihin uusi katto. Ihan hieman jännitti mennä koskemaan runkoihin, siitä saattaisi tulla uusi ostosreissu, mutta ei, onnistui kerrasta ja nyt kaapit istuvat tukevasti vinon katon alla. Kätevä mies!

ikea vaatekaapin asennus

ikea vaatekaappien muokkaus ja asennus

ikea vaatesäilytys
rintamamiestalon yläkerta
tapetti makuuhuoneeseen

rintamamiestalon remontointi

Viimeisenä muttei vähäisimpänä ihana sisustuskuva meidän olohuoneesta. Kaaos on sen nimi ja kuva kertokoon kaiken mitä meidän kotiin tällä hetkellä kuuluu!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

11 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Hyvältä näyttää, niin tuo lattia kuin sävy seinässänne. Tsemppiä rempan loppurutistukseen!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, remppa on ihan kivaa. Se on niin hetkellistä mutta tuosta pölyn ja lisn määrästä en tykkää:)

mummo kirjoitti...

Voi kun tulee ihanaa jälkeä.

Tuija kirjoitti...

Huikeaa 😊 Meillä A4 värimalleja seinillä, mutta yhtään ajatusta niille ei ole vielä suotu.

Mukavaa remppaviikkistä teille.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllä se Tuija siitä aukeaa kun tarpeeksi tuijottelee niitä ja pudottaa aina yhden pois. Tsemppiä teidän remppaan ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tämä homma vie niin mukanaan, meillä vielä rappukäytävä käymättä ja kesällä edessä talon maalaus:) huh siinä puuhaa kerrakseen

Mukavaa viikonloppua!

Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti...

Kaunis tuo lattian sävy. Remppailun kanssa asuminen on hetkellisesti haastavaa mutta ah niin palkitsevaa kun tulee valmista!

Elina / Lumienkeli kirjoitti...

Voi miten tutulta näyttää nuo remonttihommat :D Mutta hyvä siitä tulee, näkee jo nyt! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Maiccu. Juurikin näin!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Remontointi on palkitsevaa ja kivaa vastapainoa työlle vaikkakin on ihan puhki koko ajan. Vaikka jo on päästy kalustamaan odottaa aulan remontti vuoroaan, ei tää tekemällä lopu😂