Rappukäytävän remontti


Pikkuhiljaa olemme jälleen koonneet itsemme ja aloittaneet rappujen remontointia.
Ei ihan simppeliä sillä vanha muovimatto istuu hyvin kiinni portaiden puupinnassa. Itseasiassa matto lähti hyvin, mutta liimaa on jouduttu tinnerillä pehmittelemään ja voitte vain kuvitella millaiset pössyt se on sisäilmaan päästänyt. Maalikauppasta kyllä haimme liiman poistoa mutta tinneri osoittautui hajusta huolimatta paljon tehokkaammaksi. 

rappukäytävän remontointi


Aulan tukipaalut maalasimme samalla tumman harmaan sävyllä kuin makuuhuoneessakin. Ylemmässä kuvassa näkyy hyvin ero sillä takana oleva on maalattu ja edessä vielä vanhaa käsittelyä oleva paalu. 
Nurkkausta kiersi lisäksi kaiteet, mutta päätimme luopua niistä sillä nyt tila on paljon avarampi. 

Tänä iltana alkaa seinien maalaus, saas nähdä millaiset viritykset sitä keksii, että pääsee tuonne katonrajaan maalaamaan, huh!


rintamamiestalon tukipilarit
3 kommenttia

Satu kirjoitti...

Näyttää hyvältä ja portaat ovat jotenkin sympaattiset noin kuluneena :) Varovaisia maalauhetkiä, älkää pudotko!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Juuri puhuttiin että jos sävy olisi toinen ei niitä tarvisi maalata ollenkaan vaan että jäisi kuluneeksi :) yritetään olla putoamatta😂

Tuula kirjoitti...

Tuollainen kodin ehostus ja puuhastelu on mukavaa vaihtelua arkeen, kun lopulta näkee konkreettisesti oman käden jäljen. Tuossa kulmalla näyttää hieman vaaralliselta ilman kaidetta. Näin myös, että portaiden ja seinän välissä on hienoinen rako. Kannattanee varmaan tilkitä jotenkin, ettei lika ja pöly ala kerääntymään ja säästyy rappukäytävän lisäsiivoukselta.
Tsemppiä seuraavaan ehostuskohteeseen.