Paras kamera bloggarille

Pitkällisen pohdinnan ja edestakas vekslaamisen jälkeen päädyin hankkimaan Olympuksen PEN E-PL 7 kameran. Viikon tuttavuuden jälkeen voin vain ihmetellä miksi en tätä ystävyyttä ole solminut jo paljon aiemmin?!

Kamera on ehkä paras kamera bloggarille jo kokonsa perusteella, mutta tämän helppokäyttöisyys yllätti. 
Suuri plussa minulta tulee kameran sisäisestä Wi-Fi:stä jolla on helppo siirtää kuvia älypuhelimeen, omaan tai kaverin sekä kuvien muokkaamisesta jo kamerassa. 

Rungon mukana tuli niin kutsuttu pannukakkuobjektiivi 14-42mm joka on perusobjektiivi. Tämä saa nyt tovin toimia sillä seuraava askel on tutustua mitä muita objektiiveja tulen tarvitsemaan. 

Vaikka ulkonäöllä ei pitäisi kameran hankinnassa olla merkitystä pitää sanoa että kyllähän se nyt kuitenkin vaikutti päätökseen. Valkoinen sen piti olla siitä en olisi tinkinyt. Kameran ulkoasu on mielestäni väristä välittämättä tyylikäs ja kaunis ja pienet yksityiskohdat ovat kuin piste iin päälle!

Olympus E-PL 7

Olympus paras kamera
Olen ollut tyytyväinen kuviin kun vertaan edellisen jo veteraani-ikäisen kameran kuvia. Pitkään jo välis kuvannut IPhone 6 puhelimen kameralla, mutta niinhän se vain on että kännykkäkuvat tahtovat aina jäädä joltain osin sumeaksi. 

Tästä lähtee siis uuden opettelu, ehkäpä kuvauskurssi olisi paikallaan!

Millaisia kamerakokemuksia sinulla on?
8 kommenttia

Tuija kirjoitti...

Olympus järjestää ilmaisia kursseja, vetäjänä Tyyliä metsästämässä -blogin Veera. Ja fb:ssä kannattaa liittyä Olympus Pen Generation ryhmään, sieltä vinkkejä, ohjeita jne.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos hyvästä vinkistä, linkkankin heti itseni sinne👍

Kristiina K kirjoitti...

Sama kamera on mullakin,mutta eri objektiivilla. Mukana kulkee helposti pienen kokonsa ansiosta ja Wifi on ihan ehdottoman hyvä juttu. Ainoa miinuspuoli on se, että haluaisin kirkkaalla säällä ottaa kuvat niin että voisin katsella etsimen läpi kuvattavaa. Aurinkoisella säällä mielestäni on melkein mahdotonta nähdä mitään tuosta ruudusta. Vai johtuuko tämä iästäni?

Kaisa kirjoitti...

Tuo on niin kaunis ja näppärä kamera, lisäosia saatavilla kiitettävästi. Itselläni haaveissa!

Anu kirjoitti...

Hyvä on hankintasi! Minulla on tuo edellinen versio, eli 6, siitä puuttuu tuo wifi, mutta hyvin olen pärjännyt ilman sitäkin. Tykkään kovasti, se kun on niin näppärä ottaa mukaan. Rajala järjestää kursseja, löytyy niiden sivuilta ja Olympus on myös järjestänyt, olin tuolla Veeran kurssilla, jossa keskityttiin nimenomaan PEN-kameroihin ja niiden mahdollisuuksiin ja säätöihin, voin lämpimästi suositella!

Unknown kirjoitti...

Tää on kyllä ihan super kamera bloggaajalle! Sain omani joululahjaksi ja siitä asti se onkin kulkenut mukana joka paikassa <3 Tosi huippu nimenomaan tuon kokonsa ja kevyytensä takia :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Itsekin tottunut käyttään etsintä joten vaatii totuttelua mutta mahtavaa että muillakin hyviä kokemuksia. On tosi näppärä kantaa myös töissä mukana. Pitää vielä hommata kunnon suoja kameraan:)
Katselinkin että voisi mennä Veeran kurssille.

Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti...

Paljon olen kuullut hyvää tuosta kamerasta, joten hyvä hankinta :) Itselläni myös Olympuksen kamera, jonkin hivenen eri malli, ja olen ollut tosi tyytyväinen.