Matkalla Porvooseen

Matka Porvooseen alkaa. Vielä hieman työjuttuja ennen huvia, mutta tältä näyttää matkasuunnitelma...  Aina käy kuitenkin niin, että suunnitelmat muuttuvst, mutta onhan sitä kiva hieman valmistautua matkaan.

Aamusta aion etsiä kaupan josta löydän itselleni pitkään etsinnässä olleen uuden kameran.
Kamerassa olen päätynyt Olympus Pen E-PL 7 järjestelmäkameraan, värillähän ei ole väliä, mutta haluan valkoisen. Olen ihastunut kameran ominaisuuksien lisäksi sen pieneen kompaktiin kokoon joten se tulisi kulkemaan aina käsilaukussa mukana. Pakkasin mukaan vielä vanhan järkkärin varmuuden vuoksi mikäli uutta kameraa ei löydy matkan varrelta.

Sitten suuntaamme Porvoon vanhaan kaupunkiin. Siellä haluan etsiä Pienen suklaatehtaan ja käydä katsomassa Suklaatehtaan antia ja kahvitella siellä. Vanhassa Porvoossa näytti olevan muitakin suklaapuoteja joten varmasti saadaan makeaa mahan täydeltä.

Porvoossa on monta pientä ja isompaa sisutusliikettä jotka varmasti käydään katsomassa. Onneksi on mies joka tykkää myös käydä näissä liikkeissä joten kiirettä ei ole.

Kulinaristeina etsimme varmasti vielä jonkin ihanan pikku paikan herkuttelua varten, ennen illan pitkää illallista Haikossa.

Haikossa haluaisimme päästä kokeilemaan huippukylmää jossa lämpötila lasketaan jopa -120 asteeseen... hrrrr... vilukissana kauhistuttaa, mutta mikäli tähän on mahdollisuus aion uskaltautua kokeilemaan.

Korkkarit ja vähän parempaa seppälää on nyt pakattu matkalaukkuun joten viikonloppu saa alkaa!Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!


11 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin myös teille <3

Kristiina K kirjoitti...

Mulla on toi kamera ja juuri valkoisena. Nyt pitäisi hankkia objektiivi jolla saisi kauempana olevista kohteistakin hienoja kuvia. Se on kätevä kooltaan ja siksi tuleekin helposti otettua mukaan. Entinen kamerani oli hieno ja hyvä Canon, mutta suuren koon takia ei tullut sitä läheskään aina otettua mukaan silloin kun olisi tarvinnut.
Oikein ihanaa viikonloppua teille!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitti Kristiina. Mahtavaa kuulla kommentteja kamerasta, olen tosi pitkään miettinyt sen ja isomman järkkärin välillä. Iso kun jo on niin päädyin tuohon pienempään mikä on mukavan kokoinen. Kivaa viikonloppua!

Tuija kirjoitti...

Sama kamera on mulla, tosin mustana. Tykkään paljon, vaikken oikein osaa sitä käytääkään :) Enemmän tosin käytän tuota Olympusta ja kannan mukana kuin vanhaa Canonia.

OIkein ihanaa viikonloppua <3

Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti...

Varmasti ihana reissu tulossa, nauttikaa! Porvoo on niin idyllinen, kiva paikka.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos me nautimme. Mahtava kuulla että saman kameran omistajia löytyy. En malttanut odottaa huomiseen vaan hain kameran jo tänään, nyt ei muuta kuin opettelemaan käyttöä. Ensivaikutelma: tykkään!

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Hyvä valinta! Minulla juuri valkoisena sama! :) Mukavaa viikonloppua!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Mahtavaa Marita! Valkoinen on hyvä valinta❤ Terkkuja masalle!

IlonaKoo | Ihan vaan tavismutsi kirjoitti...

Kivalta kuulostaa teidän viikonloppu, nauttikaa! :) Kameralle iso peukku täältä!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Ilona, mehän nautitaan. Ensituntuma kamerasta oli loistava ja näpsää kun saa kuvat wifillä puhelimeen ja läppärille!