Haikon kartanossa


Voitte vain kuvitella, kun matkassa on uusi kamera tulee kuvia napsittua ihan muutama. Olen niin rakastunut tuohon Olympuksen Pen järjestelmäkameraan, että se seuraa nykyisin aina mukana.

Palaan vielä Haikon reissuumme ja sieltä napsittua kuvasatoa siis tiedossa...

Meillä oli jo ennakkoon varattu pöytä illalliselle jossa söimme oikein pitkän tai no puolipitkän kaavan mukaan. Kirjaimellisesti enempää ei olisi mahtunutkaan. Ravintolan annokset olivat mielestäni tosi suuria ja äärettömän hyviä. Alkuruoan ja pääruoan välissä otimme tietenkin väliruoan. Sorbettia shampanjassa.  Itse testasin pääruoalla sorsaa ja ah, että oli hyvää!

Aamulla kartanohotellissa yöpyville oli varattu keltaisesta salista oma aamiaispöytä lisäksi pöytään oli katetut kuohuviinit ja kahvitkin tarjoiltiin pöytiin. Tämä olikin äärettömän ylellistä eikä toisen tarvinnut jäädä pitämään pöytää varattuna. Aamiainen oli mielestäni hyvin runsas ja pisteenä iin päälle tarjolla oli höyryävän tuoretta leipää.

Haikon kartanon rauhallisuus yllätti positiivisesti. Vaikka paikassa oli paljon väkeä sen rauhallinen tunnelma ja siitä nauttiminen hämmästytti meidät. Edes henkilökunta ei vaikuttanut kiireiseltä vaikka töitä varmasti paiskittiin olan takaa. Kartano hotellissa oli käytössä Butler palvelu, eli olisimme voineet tilata vaikka pedin avaamisen tai iltateen yöpöydälle illaksi, ylellistä! Kiireisen arjen keskellä tämä pieni pysähtyminen sopi hyvin meille ja nautimme kyllä 110%.

Ennen kotiin lähtöä teimme vielä pienen lenkin puutarhassa ja merenrannassa ihastellen kartanon ympäristöä. Upea paikka ja pitää ehdottomasti tulla kesällä katsomaan miltä kesäkartano vaikuttaa.

Henkilökunnasta muuten kerrottiin, että koko puutarha on anniskelualuetta eli baarista voisi ostaa vaikka kuohuviinipullon mukaan ja mennä nauttimaan kesäpäivästä puutarhaan! Mahtavaa!


Kartano hotelli Haikko
haikon kartanon keltainensali5 kommenttia

Kati / Lähinnä Kauempana kirjoitti...

Voi miten ihanat muistot tuleekaan Haikon kartanosta! Kävimme siellä muutamankin kerran yöpymässä ja ruokailemassa ennen lasten syntymää. Tästä postauksesta innostuinkin, että pitää järjestää uusi visiitti. Lapsille etsitään lastenvahti ja vanhemmat saisivat pitkästä aikaa vähän yhteistä laatuaikaa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Paikka on ehdottomasti ihana lomapaikka pariskunnalle. Yhteistä aikaa, hyvää ruokaa ja nautiskelua. Varaa ihmeessä ja yllätä isäntä lomalla:)

Kaisa kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihanan romanttinen paikka pariskuntalomalle!
Mukavaa viikonloppua!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin

Elisa LPP kirjoitti...

Tuon on pakko olla ihana paikka <3
Olen jo vuosia halunnut käydä, mutta aina se on jäänyt!
Pitäisi aloittaa vaikka ihan viikonloppudinnerillä tuolla :)