Syksyistä fiilistelyä...

Sunnuntaita...
Meillä ollaan kotiuduttu mökkiviikonlopusta jo kotiin ja päätin heti alkaa purkamaan viikonlopun kuvasatoa kamerasta. Uunista tulee peltileivän tuoksu jälleen kerran, onhan nyt sunnuntai joten kohta herkutellaan.

 Mökillä tosiaan oli lehdet urakalla putoilleet puista maahan ja lehtipuhallinkin nökötti kotona autotallissa, joten totaalisen vapaa viikonloppu ulkohommista. Näillä syksyn kuvilla on ihana fiilistellä, miten kaunista luonnossa onkaan jälleen kerran. 

Illan hämärtyessä sytytettiin jälleen kynttilät ja herkuteltiin hyvällä ruoalla. Pitkästä aikaa paistettiin oikein kunnon pippuripihvit ja avattiin pihveille sopiva viini. Parisuhdeaikaa parhaimmillaan.
Vielä ei maltettu kerätä puutarhakalusteita pois vaan nautitaan niin pitkään kuin mahdollista, eli ehkä odotetaan ensilumen tuloa! 
Ihan toimettomana ei sentään ole oltu vaan muutama ylimääräinen tavara laitettiin kirpparille myyntiin varastosta ja saatiinkin heti tilaa varastoon. Ajattelin, että jos neljään vuoteen ei tavaraa ole tarvittu sitä tuskin enää tarvitaan. Ja niinhän se on toisen romu on toisen aarre. 
Lisäksi mittailtiin ja mallailtiin myös saunan eteisen tilaa ja lattiaa sillä olemme suunnitelleet siihen uutta lattiamateriaalia ja sävymaailmaa.
 Nyt ei tarvitse muuta kuin löytää oikeat sävyt ja materiaalit niin saadan muutos käyntiin!

 Mutta kuulkaas, huomenna minulla on teille jymyuutinen... joten pysykää kuulolla!
3 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Kauniita syksyisiä kuvia ja mukava viikonloppu takana!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Keli oli upea! Ja luonto vaan nyt on niiiin kaunis ❤️

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Voi miten ihanat kuvat ja värit ❤ Syksy on niin kaunis!