Ihana syksyinen Gdansk

Tervehdys Puolan Gdanskista.
Olemme täällä miehen kanssa viettämässä pitkää viikonloppua ystäväpariskunnan kanssa. Tämä 450 000 asukkaan kaupunki lumoaa kauneudellaan. 
Enpä olisi uskonut, että näin lyhyen lentomatkan (matka-aika 1h 15min) päässä on niin upea ja todella edullinen kaupunkikohde. Suosittelen kyllä matkustamaan ihanaan Gdanskiin.


Marian kirkko on ehdoton nähtävyys vanhassa kaupungissa. Merkittäväksi sen tekee se että rakentamiseen on mennyt 160 vuotta ja kyseessä on maailman suurin tiilistä rakennettu kirkko. Näkymät oli huikeat!8 kommenttia

Niina/Kuiskauksia-Blogi kirjoitti...

Ihania kuvia ja tuttuja maisemia. <3 Tuli ihan haikeus. Tuolta löytyy niin mukavia muistoja. Kaupunki on samalla jotenkin suuri ja pieni. Sopot sen vieressä hurmasi kauneudellaan, ja nyt lapsiperheenä voisin nähdä sen vaikka tulevana kesälomakohteena. Hyvää viikonloppua! :)

mummo kirjoitti...

Näyttää kyllä sellaiselta paikalta, että tykkäisin. Sopivasti vanhahtavaa. Mukavaa viikonloppua!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Sopotin reunoilla piipahdettiin mutta ehkä ensikerralla vieraillaan siellä oikein ajan kanssa. Kauniita rakennuksia ja todella hyvää ruokaa!
Mukavaa viikonloppua!

Jaana M / My life kirjoitti...

Ihania kuvia ja upea hotellihuone! Oispa ihana päästä matkalle :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tänne matkustaminen on edullista ja kaikki ostokset ja ruokakin on tosi halpaa! Hotlassa on 17 kerrosta, me päästiin 10 kerrokseen. Olisi ihana ollut asua ylimmässä😂

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Näyttää kyllä ihanalta paikalta! <3 Krakovassa olen käynyt ja ihana oli sekin!

Villejä Lupiineja kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Puola oli iloinen yllätys. Ja se ruoka... ai että!