Pikkuista pikkujoulun viettoa

Lauantai aamuna lähdimme siis ystäväparinskunnan kanssa kohti Lappeenrantaa ja siellä Rauhaa, Holiday club Saimaata. Majoituimme aikuisille suunnatussa Castle hotellin romanttisessa kattohuoneistossa. Huoneistossa oli aivan mahtava iso parivuode jossa kyllä uni maittoi erinomaisesti. 

Kylpylän poreisiin oli sitten lähtenyt moni muukin ja allasosasto olikin melko täysi. Hieman ehkä odotettua pienempi allasosasto saunamaailmoineen oli kiva kokemus. Yläkerran rauhassa oleviin erilaisiin saunoihin pääsi erillisellä maksulla, siellä saattoi kellutella altaassa takkatulen ääressä tai istahtaa lämmittelemään erilaisiin saunoihin.

Illalla suuntasimme sporttibaariin syömään. Ruoka oli taivaallisen hyvää ja henkilökunnan palvelu erinomaista. Tällä kertaa päädyimme hamppariannoksiin kera alkupalan ja jälkkärin. Kuvista voitte itse päätellä oliko jälkkäri hyvää!?!

Se mikä yllätti oli ettei kylpylässä ollut varsinaista iltatapahtumaa, vieraat olivat varmaankin pääasiassa lapsiperheitä joten ravintola oli erittäin rauhallinen. Toisaalta, emme nyt odottaneetkaan mitään bileiltaa joten se sopi meille hyvin. Oli ihana istua rauhassa, ruokailla pitkän kaaavan mukaan ja höpötellä. Jos olisimme viipyneet pidempään olisi paikassa ollut erilaisia aktiviteettaja mitä varmasti olisimme käyttäneet, nyt otettiin vain rentoilun ja levon kannalta.

Kotiin saavuttuamme, oli meilläkin jo maa valkeana. Ihana lumi ja valkeus.

Onkos muilla kokemuksia tästä paikasta? Ihanaa alkanutta viikkoa!

-Katja
3 kommenttia

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Ei ole kokemusta, mutta seuraava kohde olisi ehdottomasti Saimaa, jos matkaisin kylpylään. Paljon kuullut kehuja siitä ja ihanalta näyttääkin, kun kuvia katselee. <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kylpylä on kyllä kiva ja siisti, onhan se uusi, niin kaikkialla on niin ehjää ja puhdasta! Menisin kyllä uudestaankin!

Anonyymi kirjoitti...

Haaste sinulle! http://hyppyhiiri.vuodatus.net/lue/2015/11/liebster-haaste