Aamun herkuttelua!

Huomenta ja hyvää Isänpäivää kaikille juhlijoille!

Myös meillä on tänään juhlittu ja herkuteltu aamusta saakka ja jatkamme iltaan saakka sillä tietenkin tehdään myös "isäkierros" omien isien luokse. Eilen tein aamua varten valmiiksi suklaamousse täytteisen kakun, ja on muuten stydiä tavaraa, mutta toimii jos rakastaa suklaata, pohjan tein dominoista! Kakku on niin iso, että otan siitä palan molemmille isille mukaan.
 
kakku


Isänpäivä lahjaksi ostin miehelleni Jaguaarin, tarkennetaanpa hieman eli siis uuden rannekellon jo 10 vuotta vanhan tilalle. Lisäksi hän sai lahjakortin Motonettiin ja Juha Vuorisen Maastamuuttajan päiväkirjan. Vielä kun hän saa ensiviikolla uudet silmälasit (kahdet) on aivan uudistunut mies!
Meillä siis chillaillaan, mites teillä, miten on isänpäivä sujunut?

Katja4 kommenttia

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Jopas teidän isää on hellitty:) Ihana tuo suklaakakku. Suklaassa on se taika, että on suuri mahdollisuus onnistua:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos M, meillä ei juuri lahjoja arkena ostella niin olen yrittänyt satsata isänpäivään. Suklaa tosiaan ei juurikaan epäonnistu ja mitä enemmän sitä aina parempaa <3

Kristiina - Arjen Helmiä kirjoitti...

Nyt jo toinen blogi, jossa törmään tuohon samaan kakkulautaseen.Kivat nuo tekstit tuossa reunassa :) Mistä olet hommannnut? Mun isänpäivän mietteitä voit parhaiten lukea mun blogista.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Oon ostanut sen henkkamaukasta muutama vuosi takaperin jostain alesta, enkä varmaan kymppiä enempää maksanut, mutta on ollut kyllä hyvä ja paljon käytössä!