Tampereterveisiä

Piipahdettiin pikaisesti Tampereella ja käytiin viimein käyttämässä tyttären syntymäpäivälahja eli syömässä Ravintola Marusekissa. Maruseki on täysin uudenlainen japanilaiseen ruokaan erikoistunut ravintola Tampereen Hämeenkadulla.

Meidät ohjattiin kivaan pieneen loossiin istumaan jossa meillä oli oma tarjoilijan kutsu nappi jolla tarvittaessa saisimme palvelua. Ensisilmäyksellä menu vaati hieman silmäilyä, ei ollutkaan ihan helppo valita vaan piti tarkasti lukea mitä mikäkin sisältäisi.

Mikäli kaipaa kevyttä, kivaa syötävää (pitää siis tietenkin tykätä japanilaisesta ruoasta), kaipaa paikkaa istuskella ystävien kesken ja viettää aikaa kiireettömästi on tämä ehdottomasti kokeilun arvoinen ravintola. Ravintolassa voi maistella myös aitoja japanilaisia oluita ja limonadeja, eikä viinilistassakaan ollut moitittavaa.


 Naposteltavaksi saatiin pähkinöitä jotka oli maustettu yakitorilla.


 Alkuruoaksi maisteltiin Miso keittoa. Pääruoaksi sushilautanen jossa kymmenen erilaista nigiriä: lohi, avokado, rapu, teriyakimunakas, tonnikalamajoneesi. tunamayo-ruohosipuli, lohi-avokado, surimi-kurkku ja  lohi-ruohosipuli. Isäntä tykkäsi olla erilainen ja testasi hidaskypsytettyä härän rintaa siitakesienikastikkeella ja hyväähän sekin oli.
Lompsimme kiireesti takasin autolle parkkipirkkojen pelossa sillä eihän tämän ajan kortti-ihmisellä juurikaan kolikoita ole ja taskunpohjalta löydetyt kärryrahoilla juuri saimme lounasajan parkin kuitattua. Matkalla meidät pysäytti iloinen polttariporukka jotka pyysivät vinkkejä avioliittoon. Kirjoitin ihanaan sydän vihkoon meidän neuvon: "Suukkoja ja haleja joka päivä!"
Muistakaaha siis suukotella ja halia puolisoitanne <3

-Katja
Ei kommentteja