Onnenpotku

Uskokaa tai  älkää mutta kerrankin osallistuminen kilpailuun tuotti tulosta. Harvoin osallistun kilpailuihin ja silloinkin ajatellen, että en kuitenkaan voita mutta tähän osallistuminen tuli hieman niinkuin siinä sivussa.
Muistatteko kun kerroin, että minut löytää jatkossa myös Blogipolusta? Tällä *klik* postauksella osallistuin myös heidän kilpailuun ja niinhän siinä kävi että arpatuurit oli kohdillaan!!!
Palkinnoksi sain 100€ lahjakortin S-ryhmän kauppaan, aivan mahtavaa, kiitos Blogipolku!


Luultavasti nyt olisi aika tehdä sitä lottoriviä mikä myös jätän joka viikko tekemättä uskoen ettei se minulle kuitenkaan osu, pessimisti ei ikinä pety niinhän se sanotaan. Ei vaan, oikeasti en muista, jaksa, ehdi, tai jotain muita tekosyitä sille on etten lottoa tai osallistu juurikaan kilpailuihin.

Eilen piipahdin pikaisesti kangaskaupassa ja ajattelin ommella verhoja. En itselle vaan pojalle omaan asuntoon. Toisesta makkarista uupuu vielä verhot muuton jäljiltä ja  mikäs siinä rullattavat verhot kun on nopeat ja helpot niin sellaiset sitten vain työn alle. Joskus on tullut ommeltua paljonkin mutta viimeaikoina harrastus on jäänyt työn jalkoihin. Kangaskauppa oli pullollaan ihania kankaita, arvatkaa meinasiko siinä hieman seota?


Katja
2 kommenttia

Kristallikimara.fi kirjoitti...

Onnea! Kyllä se kannattaa osallistua, muuten ei voi voittaa!
Ihana kuosi tuossa verhokankaassa. Tulee varmasti kivan kepeät verhot:)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos😀