Kiirettä pitää

No nyt kyllä lämpö hellii, kesä on tainnut vihdoin alkaa ja sehän sopii!

Perjantaina nopea stoppi Sastamalan kirjallisuuspäivillä. Tämä vuosittainen tapahtuma kerää kaupunkiimme kymmeniä tuhansia vierailijoita ja pakkohan tunnelmaa oli käydä vilkaisemassa. Terhi Hurstin pöydältä löysin ihania kalligrafia tuotteita ja koska olen jonkin tasoinen tekstifriikki ostin pikku taulun mukaani.

Mukaan tarttui kauan katselemani Laiturilla kirja mikä on tällaisen mökkihömpän unelmia ja sisustusjuttuja täynnä. Neulekirjan ostin pikkumummulle ajatellen jättää terveiset toiveineen kirjan väliin, että tiedoksi pikkumumulle, kun tätä luet niin täällä olisi kirjalähetys.
kesäkoteja
Viikonloppu vietettiinkin sitten ystävien kanssa kisareissulla Suonenjoella. Meillä oli aivan mahtavalla paikalla iso huvila jossa majoittui koko sakki. Yhdessäoloa, ruokaa, saunomista ja jopa uimista, niin ja TODELLA PALJON hyttysiä!!! Tulipa ostettua kesän ensimmäiset mansikat ja herneet. Kovin pieniä vain olivat vielä!

Muksaa alkanutta viikkoa! Muistakaa osallistua arvontaan *KLIK*!

Perjantaina muuten lähdetään isännän kanssa lahjareisuulle viroon, tuskin maltan odottaa, hyvää seuraa, mukavaa yhdessä oloa ja mitä muuta, siitä kuulette varmasti. 

-Katja1 kommentti

M A R I K A kirjoitti...

Toi kirja on niin upea, siihen voi täysin uppoutua :)