Kesä kuvin

Huh, kylläpä on säät heitelleet. Olen tässä odotellut sitä kesämekkokeliä, mutta ei vaan näy eikä kuulu.  Puutarhassa on kuitenkin saatu todella tehtyä hommia ja on  kyllä iltaisin ilo istua terassille ihailemaan kaikkea aikaansaannoksia.
Peruna nousee muuten jo kivasti, samoin salaatti ja näyttäisi, että uusi tuttavuutemme parsakin kasvaa.
Töissä on nyt niin hullumainen kiire ennen lomia, että saa painaa melko pitkää päivää, enkä ole ehtinyt miettimään koko kamera asiaa. Ihanan paljon sain hyviä vinkkejä kameran hankkimiseen, kiitos kaikille niistä ja olen myös netistä tietoa paljon etsinyt. Ehkä kesällä sitten, en hätäile vaikka yleensä teenkin hyvin nopeita päätöksiä pitää nyt miettiä koko kamerapaketti järjellä ja todellakin kunnolla.
Pakko laitaa vielä parit fiilistelykuvat mökiltä ja puutarhasta.

Hyvää torstaita!

-Katja6 kommenttia

Emonen | Tipulassa kirjoitti...

Ihania kesäkuvia!! Minä myös olen odottanut mekko- ja sandaalikelejä mutta tällaisena vilukissana pitää ulkona olla kyllä paljon lämpimämpää ennen kuin otan ne käyttöön. :)

Katja S kirjoitti...

Kyllä pitää lämmintä olla, itse en ole vielä edes sukista luopunut eli kylmä on:)

happystarhome kirjoitti...

Kauniita kuvia ❤️Mulla oli eilen villasukat jalassa kun mukamas niin kylmä vielä ;) Ehkä viikonloppuna vihdoin mekkokeli jos säätiedotus pitää paikkansa :)

Katja S kirjoitti...

Kiitos. Meilläkin villasukat visusti vielä esillä. Olispa ihanaa jos vkonloppu olisi hieno!

Krisse kirjoitti...

Ihania kuvia ♥ Jaksamista töihin ja työniloa :)

Katja S kirjoitti...

Kiitos Krisse, onneksi tykkään niiiiin paljon työstäni että pieni suuri kiire ei haittaa ollenkaan! Ja hei ulkona on nyt juuri ihana aurinkoinen keli ❤️