Tähtiä

Teille on saapunut lähetys.... jes!!! Tähtiä...

Bongasinpa netistä aivan ihanan sisustuskaupan, ja siellä niitä tähdellisiä, kaikkia ihania juttuja.
Tilaukseen tarttui aamiaiskulhoja, patakinnasta, kaitaliinaa, pyyhettä ja servettiä, kaikissa jollain muotoa tähtikuviota. Kaupasta löytyi myös aivan ihania kynttilöitä ja tuo "Keittiö on kodin sydän" - sydän pääsee sitten uudistettuun keittiöön koristamaan.

 Sisustus Nostalgia verkkokaupasta löytyi kaikkea muutakin kivaa, käykäähän kurkkaamassa tästä. Putiikki löytyy myös facebookista joten klikkailkaahan itsenne faniksi.

Suosittelen käymään ostoksilla siellä ja kaiken lisäksi Sisustus Nostalgia oli mielestäni edullinen verkkokauppa ja toimitus erittäin sujuva.Alla kuva olkkarista, remppa on nyt valmis olohuoneen osalta.
Nyt vain metsästetään vielä verhot olkkariin. Isännän mielestä vanhat verhot olisi voinut hyvin laittaa takaisin, mutta kun on lähdetty uudistamaan niin pysytään sillä tiellä. Viime vuosina en ole enää edes vuosittain vaihtanut verhoja joten uskoisin sen olevan nyt hyvinkin ajankohtaista.

Olkkarista löytyy myös tähtiä. Kotona meillä nyt näyttäisi vallitsevan tähtibuumi, kun mökillä kerran on tekstiä kaikkialla .

Kynttilät Sisustus Nostalgiasta, myös kuvan lainasin sieltä.

- Katja


Ei kommentteja