Suklaakakkua ja kuvailuita

Tänään on riittänyt touhua ja tohinaa.... mutta todella ollut kiva päivä. Meillä nimittäin kyläili mökillä tänään ihanat Ilona ja Hanne. Niille joille nimet eivät mitään sano voin valottaa, että he piipahtivat mökillä tekemässä jouluisen mökki jutun Meidän mökki - lehteen.
Meillä on siis vietetty nk. pitkä joulu. On ollut kuitenkin ihana jatkaa joulua ja varsinkin nyt, kun on viimein ollut lunta ei joulukuusi koristeltuna tai koristeet hyllyillä ole tuntunut haittaavan ketään.
Innolla odotan juttua ja kuvia! Ilmoittelen kun se loppuvuodesta ilmestyy jotta pääsette lukemaan jutun.
Alesta muuten ostin pihaan tulipadan. Siinähän paistaa niin makkarat kuin vaahtokarkitkin. Ihan on myös kaunis vaikka vain pitää tulta.
Luottofloristini teki muuten makean asetelman kuvauksiin kahvipöytään. Puistokadun kukkatupa, toive valkoisista ruusuista ja muuten vapaat kädet... tässä lopputulos, mitäs tykkäätte?
Löysin myös mageet kylpytakit sisustus- ja lahjapuoti Rosalinista. Värejä löytyi useampi vaihtoehto, mutta mielestäni harmaa oli meille luontevin värivalinta. Materiaali on ihanan pehmeä ja ensitapaamisen perusteella materiaali on hyvä ja laadukas.
Yritän viikolla ehtiä laittamaan omaa kuvakoostetta tältä viikonlopulta.
Nyt kaadan lasin punaviiniä ja käperryn soffalle.
Viikonloppuja!
-katja

2 kommenttia

Irmeli kirjoitti...

UUH, aivan ihania kuvia taas, tuo tulipata on mahtava juttu!Missä niitä myydään..?
terkut Irmeli

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

http://m.clasohlson.com/fi/Tulisija/31-4668
on juurikin tämä kyseinen tuote.