Mitä kuuluu?

Helmikuun viimeinen päivä 28.2 vietettiin Niinisalon tykistöprikaatissa viettäen vanhimman lapsen valapäivää, että hänen 20v synttäreitä.
Valatilaisuus oli juhlava ja hieno tilaisuus ja ennenkaikkea tärkeä päivä alokkaille, heistä tuli tykkimiehiä.
Valapäivän aikana pääsimme tutustumaan tykkimieten tupiin ja alueeseen missä he viettävät seuraavat kuukaudet, päivän kruunasi kenttälounas, mitä muutakaan kuin hernekeittoa ja pannaria, voin kertoa että oli hyvää.

Remppa on nyt hieman mietintä tauolla. Kuten yleensä, meidän remonteilla on tapana levitä, niin nytkin. Olemme siis käyneet katselemassa hieman uusia keittiöitä. Aikanaan tehty keittiömme on ollut hieman huonolaatuinen ja siihen on jo kertaalleen vaihdettu kaappien ovet, nyt vain on todettava että rungot alkavat olla hieman huonolla hapella. Kuten todettu halvalla ei voi saada hyvää, vai saako?
Olemme tutustuneet nimittäin Ikea keittiöihin joiden hinta ei päätä huimaa. Työpaikallamme on ollut koekäytössä Ikean kaapistoja eikä niistä ole moitteen sanaa. Seuraava ongelma onkin jos keittiötä uusitaan, tulisiko samalla myös päivittää kaapistojen paikat ja valaistus? Kyllä, ja se vasta mietintää aiheuttaakin, miten niitä sitten sijoittelee uudelleen.

Kuvia nykyisestä keittiöstä, päällisin puolin näyttää ihan ok, mutta kuvista tosin ei ilmene että kaapeissa on melkotavalla käytön jälkeä.

Tumma lattia ainakin vaihtuu samaan vaaleaan kuin olkkarissa ja makkarissa.  Voin kertoa että on huono yhdistelmä, tumma lattia ja valkoinen koira:-)

Kivaa loppuviikkoa kaikille!

-Katja

Ei kommentteja