Salted caramel cheesecake

Kiireiden keskellä olikin jäänyt luonnoksiin ehkä paras kakkuohje ikinä.

Sain ennen äitienpäivää kuuman vinkin tästä kakusta ja en vain voinut sitä ohittaa. Niinpä kaivoin esille Kinuskikissan sivuilta ohjeen jonka mukaan kakun toteutin, tai no melkein. Koska minulla on paha tapa aina soveltaa ohjeita niin tein ihan vähän jälleen niin. Itse ohjetta noudatin itseasiassa täysin tarkasti, mutta tein kakun normaalia pienempään vuokaa koska oikea oli tietenkin jäänyt mökille.
Tästä syystä reunoista tuli hieman korkeamman jotka sitten eivät niin nätisti pysyneet pystyssä kuin kinuskikissan tekemänä, mutta maku ratkaisee ja se oli hyvää.

Tämä menee ehdottomasti jatkoon!




Salted caramel cheesecake

130 g suolarinkeleitä (Pretzel)
100 g täysjyvä-digestivekeksejä
150 g voita tai margariinia


Täyte:
500 g Philadelphia-tuorejuustoa
2 dl ruokosokeria
2 rkl sitruunamehua
2 tl vaniljauutetta
2 dl kuohukermaa
½ dl perunajauhoja
4 munaa


Halkeamien täyttämiseen:
hieman vaniljatuorejuustoa


Kuorrute:
1 ½ dl fariinisokeria
1 ½ dl kuohukermaa
sormisuolaa











Ei kommentteja