Asiaa mattojen verkkokaupasta matto.fi sekä alekoodi

*Blogiyhteistyö Matto.fi kanssa

Uusi matto olohuoneeseen

Olin jo pitkään kauhistellut olohuoneemme kauhtunutta karvamattoa joka on joutunut melkoiselle rasitukselle ihan jo koiran vuoksi, mutta joutunut myös kosketukseen elämän kanssa. Varsinkin näin keväällä sitä koirankarvaa riittää ja vanha matto oli koiran lempipaikka lenkin jälkeen kieritellä.

Sain juuri sopivasti mahdollisuuden päästä testaamaan matto.fi verkkokauppaa josta löysin hyvin nopeasti mieleiseni maton.  Laitoin maton tilaukseen ja parissa päivässä matto olikin jo matkahuollossa noudettavana.  Huomioitavaa, että toimitus oli täysin ilmainen ja erityiskiitos yritykselle toimituksen nopeudesta. Minunlainen sähkösaapas kun ei ehdi kauaa odotella uusia juttua...

Verkkokaupasta mattoja oli helppo hakea koon, värin tai hinnan mukaan. Myös materiaalin tai huoneen mukaan mattojen haku onnistui. Matoista löytyi omaan makuun sopivasti eri kokoja, värejä ja malleja. Tästä kaupasta löydät mattoja kaikkiin käyttötarkoituksiin ja tiloihin.

Nyt uusimpana verkkokaupasta löytyy myös terassille sopivat matot.

Mikä tämä matto.fi oikein on?

Matto.fi on mattojen maahantuojan Mariapa Oy:n verkkokauppa, josta löytyy laaja ja monipuolinen valikoima mattoja. Matto.fi :stä löytyy mattoja myös räätälöidysti erimuotoisina ja kokoisina edullisesti, mutta myös nopeasti. Mikäli haluat piipahtaa oikein kivijalkaliikkeessä, löydät sen Vantaalta.
Uutuusmallien lisäksi matto.fi myy mallistojen loppueriä ja tehtaiden lopetettuja malleja.

Nyt kannattaa uusia kodin matot vaikka kaikki kerralla

Lukijoiden eduksi ja iloksi sain vielä alekoodin verkkokauppaan. Lisää siis tilaukseesi koodi KATJA20  ja saat verkkokaupan valikoimista -20%. Koodi on voimassa 15.5.20 saakka.

Klikkaa tästä itsesi kauppaan matto.fi

olohuoneen matto

Meille olohuoneeseen valikoitui Layton Foam - matto koossa 160x230.

Ihastuin maton sileään pintaan joka helpottaisi puhtaana pitämistä sekä sen graaffinen kuvio, juuttimaisuus ja koko olivat juuri ne asiat mitä toivoin matolta. Pienet tahran poistot onnistuvat tällaisesta matosta helposti marseille saippualla ja sienellä.

Matto oli mielestäni hyvin monikäyttöinen sillä voisin hyvin siirtää maton myös ruokailutilaan tai eteiseen, mikäli haluan vaihdella maton paikkaa.

Jokos sinä löysit sopivan maton verkkokaupasta matto.fi?


Ei kommentteja