Museoikäinen kaunotar

Meidän autotalliin on ilmestynyt projekti. Projekti on vuoden -69 MG, museoauto.

Tänä syksynä on ollut niin hienoja kelejä, että olen ottanut tästä autosta enemmän kuvia kuin kotoa sisustuksesta tai mistään muustakaan. Upea ruska ja sumuiset alkuillat ovat tosin mahdollistaneet sen ettei filttereitä tai muutakaan kuvan käsitelyä ole tarvinnut käyttää.

Suunnitelmissa on ensi kesänä lähteä kiertämään autolla kotimaassa erilaisiin vanhojen autojen tapahtumiin, mutta myös villeimmät suunnitelmat vievät meidät jopa Englantiin saakka josta tämä auto on alunperin suomeen tullut. Saapa sitten nähdä minne päädytään...

Kuvista kolmas muuten lähetettiin hetken mielijohteesta MG harrastajien kalenterikuvakilpailuun, nähtäväksi jää päästäänkö siihen sakkiin, että kuva julkaistaan vuoden 2020 MG kalenterissa.

Tällä hetkellä auto alkaa olla purettuna osiin tallissa josta se suuntaa talven aikana maalarin käsittelyyn, sekä melkein jokainen ruuvi ja mutteri saa jonkin sortin kiillotuksen tai käsittelyn. Näin varmistetaan autokaunottaren ensi kesän näyttelykunto.

Mitäs tuumaatte tällaisesta hurahduksesta?


mg

mgb
2 kommenttia

Aurinkokujalla kirjoitti...

Upeita kuvia, kaikki sopii yhteen kaiken kanssa.
Pidetään peukkua, että pääsette kalenteriin.
Muuten minä en ymmärrä autoista mitään, kun ei mulla ole ajokorttia, eikä autoakaan.
Mutta kaikki hurahdukset ja harrastukset ovat hyviä, sitä mieltä olen. Kaikki mitä kummallisimmatkin, eiköhän auto ole siellä toisessa päässä.

Agnieszka Mikołajczyk kirjoitti...

Samochód piękny