Viikonlopun kukkailottelua

Täällä sormet syhyävät jälleen remonttiin, johan mökin terassirempasta onkin aikaa sen verran, että ne kivut ovat unohtuneet. Kotona olisi kylppäriremontin aika, kellariin menevä rappu olisi myös päivitettävä, eristettävä ja asennettava kunnon raput alas. Meillä on myös kovasti suunniteltu pojan perheen uuden talon remontointia ja suunnitelmiahan riittä kuten tiedätte, takkaa, keittiöö, pihaa... Vielä kun keksitään mistä aloitetaan.

Syksy on kuitenkin selkeästi tullut sillä olen siirtynyt jälleen ostamaan kukkia sisään. Luottofloristini sai jälleen vapaat kädet kimpun suhteen, toiveena oli vain, että tulee matalaan pyöreään maljakkoon, valkoista ja vihreää voisi olla väreinä. Näin upeaa jälkeä sitten tuli.

Tänään suunnataan illalla tyttären appilaan paljuilemaan, ihana päästä istumaan iltaa ja lillumaan kuumaan altaaseen. Meidän oma palju alkaa olemaan jo tiensä päässä joten aikaa paljuilusta onkin kauan, se on juuri niitä ensimmäisiä puupaljuja, kun Kirami on alkanut myymään, viimekesän jäljiltä palju on niin pahasti kuivinut, että tuskin enää siitä elpyy joten siirrämme senkin remonttilistalle.

Rentouttavaa viikonloppua!

orkidea

keittiön kukat


vanha talo

keittiö

4 kommenttia

Tuija kirjoitti...

Aina sitä remopaamista tuntuu olevan. Jos ei kotona, niin sitten mökillä tai päinvastoin. Ja jos varsinaista tarvetta remontille ole, ainakin sävyjä pitää päästä vaihtamaan 😊

Kukas sun luottofloristi on? Mä en ole ”meidän kylältä” oikein mieleistä löytänyt, joten parhaat kimput löydän edelleen Lamminpään kukasta. Välimatka vain haittaa kimppujen ostamista, kun sen verran harvoin on sinne päin kulkua.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

No niinpä, tekemistä on aina. Haen kukat Puistokadun kukkatuvasta. Molemmat naikkoset ovat tositaitavia eikä ole koskaan tarvinnut neuvoa. Suosittelen!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Niin kaunis kimppu ja sopii teille just eikä melkein. <3

Mukavaa uutta viikkoa Katja <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Tiia, orkidea on kyllä yksi lempikukistani. Kaunis ja herkkä. Ihanaa alkanutta vikkoa myös sinulle!