Kesäloma mielessä

Täällä on fiilistelty tulevaa kesälomaa.

Vajaa kuukausi ja sitten pääsee kärvistelemään lentokoneeseen. Lentokone ei ole minulle itseasiassa kovinkaan mieleinen paikka varsinkaan pitkillä lennoilla. Minua voisikin verrata pikkulapseen, joka kysyy ensimmäisen puolen tunnin kohdalla koska ollaan perillä... Itse lomakohteessa kyllä sitten viihtyisin vaikka ja kuinka jos vain aurinko paistaa. 

Kesälomaa on siis säästetty syksyn pimeimpään ja synkimpään ajankohtaan ja vaikka pariltakin eri taholta matkaani on yritetty peruuttaa niin hei, ei onnistu, sillä tämä loma tulee nyt niin tarpeeseen.

Matkakohteessa aiomme mennä kokkauskurssille tekemään paikallista ruokaa, sitä odotankin innolla, sillä tykkään usein kotonakin kokkailla itämaisia ruokia ja mielessä onkin jo jokunen ruokalaji jonka haluan oppia tekemään oikeaoppisesti.

Kysymys kuuluu keksitkö kuvista minne päin maailmaa suunta on?
possunfile
6 kommenttia

Kristiina K kirjoitti...

Eiköhän tuo kohde ole Thaimaa?! Olutpullon etiketistä päättelin. Singha olisi ollut toinen mahdollinen etiketti :)
Hienoa että aiotte osallistua kokkauskurssille!
Oikein kivaa loman odottelua ja ihanaa lomaa sitten kun siellä olette. Lentomatkahan on kyllä yhtä piinaa. Ja juuri lentomatkan sietämättömän pituuden vuoksi olemme päättäneet että sinne emme enää matkusta.

Kristiina K kirjoitti...

Oletko muuten huomannut että olen aloittanut uuden blogin vanhan Mökki ja koti Ahvenanmaalla-blogin jälkeen? Tervetuloa tutustumaan!

Kaisa kirjoitti...

Oi, matkanne kuulostaa mukavalta. Itse en myöskään pidä lentämisestä, mutta kokkikurssille lomakohteessa voisin kyllä osallistua.

Jaana M / My life kirjoitti...

Lähettekö Thaimaaseen? Ihanaa lomaa <3

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Ooh ihanaa ja lämpöön, aah. <3 Nam mikä ruoka muuten.

Kivaa viikonloppua. <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiva juttu Kristiina, pitääkin tulla piipahtamaan blogiin❤️ Ja kyllä Thaikkuun ollaan menossa lämmittelemään. Rakastan thai ruokaa, pikkuhiljaa myös opetellut kestämään tulista ruokaakin. Siellä ainakin on lämmintä ja ruoka hyvää ja halpaa��