Syksyä mökille


Syksy on saapunut myös mökille. Piha oli täyttynyt lehdistä ja jätävästä määrästä männyn neulasia. Vielä en kuitenkaan ajatellut kiikuttaa puutarhalakusteita varastoon vaan laittelin syksyä kukkaruukkuihin kesäkukkien tilalle. Vaihdoin neilikat callunoihin ja muratit jätin juurelle talvehtimaan.

Viidennen kerran kannoin varastosta käpyvalot terassille. Rohkenin jopa jo sytyttämään ne sillä matkalla mökille pongasin ensimmäiset joulu ulkovalot erään talon pihassa. En ole kuitenkaan suostunut vielä luopumaan  käpyvaloista vaikka siitä vuosi vuodelta kävyt vähenevätkin. 

Huomenna onkin sitten jälleen perjantai, edessä kevyt 12 tunnin työpäivä ja superkiva viikonloppu. 
Toivottavasti ei myskyä sillä me lähdetään merelle.

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

8 kommenttia

Tuija kirjoitti...

Ihanan tunnelmallista.
Meillä laitettiin tänään mökillä kesäkalusteet talvisäilöön, kesäkukat jäi vielä. Kotonakin on vielä keskukat. En vain osaa päättää, mitä haluan 😂

Mukavaa viikkistä 😊

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Syksy on ihanan tunnelmallista, ihana laittaa takkaan tuli, jotain hyvää ruokaa, viiniä ja rentoilua, eikä kiire minnekään.
Kyllähän ne syyskukat vielä ehtii🍂

Aikku kirjoitti...

Callunoita meillekin on hankittu.Kesäkukat vielä kukkivat,mutta kohta on aika nekin laittaa pois,on nimittäin pakkasta luvattu.

Annukka kirjoitti...

Ihanat käpyvalot! Olispa taas uusi syy keräillä käpyjä (kuuluu mun jokavuotisiin harrastuksiin. Sopii tällaiselle vanhalle kävylle :D)

Toivotaan tosiaan, että viikonloppuna tuulet tyyntyy. Eilen oli ihan kamalaa.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Meilläkin kesäkukat oli vielä tosi hyvät. Varmasti tuo lämmin alkusyksy piti ne kuosissa👍

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

On ollut niin hurjaa tuulta että vähän saisi rauhoittua kun tuntuu että kattopellit lentää😂
Nyt sitten kävystämään vaan. Keräsin kans nuo kaupungin puistosta, kuivasin että avautui ja sitten vein luottofloristille joka teki tuon käpyvalaisimen. Oon tykännyt myös!

Kaisa kirjoitti...

Syksy tuli kyllä oikein rytinällä tällä viikolla. Sateet ja tuulet jättivät jälkeensä neulastenpeittämän pihan sekä lehtiä kasoittain.
Joten, nautitaan syksystä ja kauniista väriloistosta!
Mukavaa viikonloppua!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Samoin myös teille! Nautitaan syksystä!