Vapun tunnelmia


Vappu, no oli ja meni...  Ilman simaa ja munkkeja selvittiin.

Viikonloppuna saatiin ihailla mökkillä upeita usvaisia maisemia kuten kuvista huomaa. Joka keväinen sorsapariskuntakin näytti kortteeraavan jo rantakaislikossa. Hieman puun kaatoa ja klapihommia. Vappuaattona lähdettiin vielä lasten kanssa Ellivuoreen syömään vappuruokaa ja samalla juhlistettiin syntymäpäivääni. Siinä meidän vappu, ei mitään ihmeellistä!

Mökillä ollessa ulkoterassi on juuri se paikka jossa vietetään aikaa. Grillataan, seurustellaan, kestitään vieraita, pelataan korttia tai vain ihaillaan järven ihanuutta.
Nyt olen suurinpiirtein kaiken vapaa-aikana  etsinyt ideoita mökin terassille sillä kelien salliessa sen uudistaminen jatkuu. Oikeastaan en itse terassissa halua juurikaan muuttaa muuta kuin grillipaikan katoksen vastaamaan tätä päivää ja sen läheisyyteen toiveena olisi kunnollisen kasvatuslaatikon yrteille. Ympärille lisää kiviä, paljon kiviä, ehkä jopa kasetillinen pitää tilata. Tulevana viikonloppuna toivottavasti saadaan lopulliset suunnitelmat nippuun ja päästään tilamaan tarpeita.

Naapurista, järven toiselta puolelta olisi muuten mökki myynnissä jos havittelet itsellesi kivaa pikku mökkiä ja mukavia mökkinaapureita!


mökki järven rannalla

meidän mökki 

laituri

järvi5 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Oi, miten hienot kuvat. Teillä on ollut mukavan rentouttava viikonloppu sekä vappu. Ja, nyt on ollut mukava lyhyt viikko, viikonloppu taas kurkkaa nurkan takaa! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Pätkäviikko on kyllä kiva, ainoa että tänään on ihan keskiviikossa😂 eikä oikein käsitä että onkin perjantai.

Annukka kirjoitti...

Ihania kuvia! Melkein pystyi tuntemaan tuon hienoisen usvan iholla.

Ja huvitti nuo toiveissa olevat kivet. Itse kun olen niitä yön (tai no, okei, en sentään yön, vaan illan) hämärinä tunteina käynyt kaupungin soramontulta peräkärryllä hakemassa :). Maltillisesti tosin. Omantunnontuskiahan siitä on vähän (paljon) tullut, mutta eiköhän palautan kyllä, jos joku niitä kaipailee... Ja koska meillä on varsin tasainen (ja siksi tylsäkin) tontti, olen myös haaveillut sellaisista ihan tooooosi isoista kivistä, joiden päälle voisi kiipeillä. Aika äkkiä vaan tuli stoppi haaveille, kun mies ilmoitti, että hän ei ainakaan ala niitä tontille rahtaamaan :). Olin vähän elätellyt toiveita, että josko toisi, kun kerran kuljetusalalla on, mutta ei kuulemma kestä "koppiautossa" lattia.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Tähän asti itsekin olen roudannut kiviä metsästä ja milloin mistäkin mutta nyt ajattelin siirtyä kuljetusala ammattilaisiin ja tilata kymmen vuoden kivet kerralla. Vaikka hyvää hyötyliikuntaan sen olisi niitä hakea😂

Nimetön kirjoitti...

Mekin mökillä kaadettiin muutama puu ja kannot otettiin kantojyrsimellä pois. Näyttääpä ihanan näköiseltä alueelta. Meillä mökki ei ole järven rannalla, joskus se olisi kyllä kiva päästä järveen uimaan suoraan saunasta.