Phuket

Tervehdys Thaimaasta. On kuuma, suorastaan hikinen keli. Mittari näyttää 34 astetta. Hyvä, sillä lämpöä täältä on tultu hakemaankin.

Täysin satunnaisesti saan wifin täällä toimimaan joten nyt on todella joutunut elämään ilman somea. Todellisuudessa se tekee tosi hyvää tällaiselle someaktiiville kuin minä.

Hotelli jossa majoitumme on Kata Lucky Villa pool & access. Itseasiassa majoitumme talossa joka koostuu kahdesta asunnosta, mutta täältä löytyy myös normaalit hotellihuoneet. Villa sijoittuu juuri sopivasti altaiden päähän joten biksut päälle ja altaille.

Hotelli

  

Kataluckyvilla    
  

    

Alkuviikko on tutustuttu ympäristöön ja tänään suunnattiin läheiselle Big Buddhalle.
Läheiseltä taksitolpalta otimme taksin menopaluulla josta maksoimme 1000 bht eli noin 25€ neljältä hengeltä. 

Buddhalla tulee varautua, että olkapäät ja polvet ovat peitettynä. Lyhyissä shortseissa tai mekossa sinne ei ollut asiaa.


    Buddha sijaitsee korkealla vuorella josta avautuu upeat maisemat pitkälle. Paluumatkalla pysähdyimme vielä ihmettelemään norsuja. Kuvaaminen ja syöttäminen maksoi 100 bht eli 2,50€. Norsu olikin kova poika pussailemaan. Kurkun palasta mosahti märkä suukko aina poskelle. 

  
  


3 kommenttia

Elisa LPP kirjoitti...

Lämpö huokuu tänne hankien keskelle saakka :)
Ihania lomakuvia!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Suomalaiselle jopa välillä läkähdyttävän kuuma mutta kyllä loman ajan aina jaksaa😊

Kristiina K kirjoitti...

Olen ollut kaksi kertaa Phuketissa ja Big Buddhaakin on käyty katsomassa. Nyt emme luultavasti enää lähde noin pitkän lentomatkan päähän, sillä se on kyllä puuduttavaa.