Matkalla Thaimaassa

Puolet lomasta alkaa olla takana päin. Paljon on kierretty ja paljon vielä suunnitelmissa nähdä. Ruoka on täällä taivaallista. Päätin etukäteen, että aion syödä ennakkoluulottomasti maistellen erilaisia thaimaalaisia ruokia. Ehdoton suosikkini on tähän mennessä ollut Pad thai. Rohkeasti vatsatautia uhmaten olemme maistelleet ruokia myös katukojuista. Vartaita, lettuja, jäätelöä. Rantsuaamun jälkeen otettiin ruokakojusta annos Pad thaita ja kaksi kanakevätkäärylettä jotka maksoivat 100 bht eli noin 2,5€. Riitti hyvin päiväruoaksi. 


     

     

   Eilen kävimme tietenkin katsomassa Simon cabaret shown. Upeita pukuja, upeita ladyboyta tanssimassa.
 Sieltä suuntasimme kuuluisalle Bangla Roadille. Meno siellä oli suorastaan pelottavaa. Vaikka kello oli vasta ilta kahdeksan oli täysi meno siellä jo päällä. Metrin välein joku tarjosi jotain, tytöt hetkuttelivat baaritiskeillä, musiikki soi joka baarissa. Ei ole kyllä minun paikka tuo baarikatu, liekö että olen liian vanha jo tuollaiseen menoon ja meininkiin?!


Auringon laskut ovat täällä upeita ja jonain iltana olisi tarkoitus mennä sitä ihailemaan rannalle. Täällä näkee iltaisin taivaalla tulilyhtyjä joita rannoilta lähetetään. Ehkä mekin lähetämme sellaisen vielä.

Ei kommentteja