Rakkaudesta rantaan

Upotan varpaat lämpimään rantahiekaan. Tämän viidentoista minuutin ajan saan ihailla upeaa auringonlaskua. Sama toistuu joka ilta, eri rannoilla. Upeaa!Kata Noi rannalta lähdimme kulkemaan kohti näköalatasannetta. Kata viewpointilta aukeaa upeat maisemat Kata Noi, Katabeach ja Karonbeach rannoille. Matkaa kukkulalle oli vain muutama kilometri hotellilta ja Katabeachin vieressä oleva Kata Noi  ranta osoittautui Katabeachiä huomattavasti rauhallisemmaksi. Rantaa ympäröivät ihanat hotellit, miten olimme missanneet nämä upeudet hotellivalinnan aikaan?

 
Thaimaa

Aivan parhaita kokemuksia kuumina rantapäivinä ovat jääkylmät tuoreista ananaksesta tehdyt mehut. Ennen matkaa olin jo päättänyt etten ota täällä mitään missä on jäitä. Mahdotonta ja turhan hysteeristä ajattelua! Hyvin on shaket ja mehut uponneet jäiden kera. 

Matkasta jään ehdottomasti ikävöimään Kata Noi rantaa, tuoreita hedelmiä ja kuuman kosteaa ilmaa.
Ihmiset täällä ovat äärettömän ystävällisiä ja heihin on helppo tutustua joten täältä saatat yllättäen löytää mukavaa juttuseuraa. 

2 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Ihana loma teillä ollut!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Lämmintä on piisannut. Parhaimmillaan 37 iltapäivästä ja nahka tirisee 🏖. On ollut oikein ihana loma, tällä jaksaa kesään saakka.