Uusi vuosi


Uusi vuosi, uudet kujeet vai miten se nyt meni?!

Meillä oli ilo olla mukana viettämässä Jennin ja Pekan häitä uuden vuoden aattona. Vihkiminen järjestettiin ihanassa pienessä Pinsiön kirkossa. Kirkko oli kaunis ja lämminhenkinen joka täyttyi sadasta vieraasta hyvin.Häiden ruoka oli ehkä parasta mitä koskaan olen juhlissa saanut ja tuo suklaakakku, aaah!!! Jo pelkästään se, että perinteet oli jätetty pois ruokailusta sekä koko juhlasta teki häistä täydelliset, juuri hääparin näköiset. 
Matkalla jo arvuuttelimme millainen hääpuku olisi, varmasti ei ainakaan perinteinen valkoinen, eikä todellakaan mikään kermaunelma. Ja oikeaan osuttiin, morsiamen puku oli todella kaunis, teeman mukainen tumma juhlapuku.Sama mustakulta teema jatkui kutsuista pöytäkoristeisiin saakka. Tunnelma juhlapaikalla oli ihanan rento ja jopa minäkin jaksoin bailata aamu kahteen saakka. Aamulla oli havaittavissa hieman Buranan puutetta, mutta juhlia muisteltiin hyvillä mielin.

Tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi, seuraavat häät ovatkin sitten juhannuksena, sitä ennen vuosi tuo tullessaan vielä pienen prinsessan ja ristiäiset, vähän reissua,  polttarit ja toivottavasti paljon töitä!Oikein hyvää alkanutta vuotta 2018❤️

1 kommentti

Kaisa kirjoitti...

Oi, miten kaunis pieni ja intiimi kirkko. Ihanat häät!