Sportan kello


Haluan esitellä teille uuden yhteistyökumppanini, ihastukseni, tsempparini: 
Suunto Spartan wrist treenikellon.

Osa teistä ehkä muistaa, että aloittelin keväällä juoksuharrastuksen jonka apuna olen käyttänyt pelkkää puhelinappia. Se ei kuitenkaan täysin ole riittänyt tiedon saantiin treenistä joten aloin etsimään kelloa mikä olisi arjessa, urheilussa sekä nukkuessa mukana ja mikä olisi helppo synkronoida puhelimen kanssa tiedon saantia silmällä pitäen.
Ensin ihastuin Spartan wrist kellon ulkonäköön, se oli kaunis, valkoinen ranneke kultaisella kellotaulukehyksellä. Vaikka olen hopean ja valkokullan ystävä en voinyt vastustaa tätä  ihanuutta.

Mitä se sitten mittaa?
Kello on kompakti multisport GPS kello. Kello mittaa ranteesta sykkeen ja seuraa kalorikulutustani sekä päivän askelmäärää. GPS seuraa nopeutta ja matkaa sekä voin suunnitella kellon avulla esim maastolenkin eksymättä. Kellosta seuraan myös unen määrää.

Puhelimeen saatavan movescount - appin kautta kelloon siirtyy puhelut, viestit, Facebook ja Instagram ilmoitukset sekä esim. aamulehden päivitykset valintani mukaan ja ohjelmasta voin  seurata aktiivisuuttani, pitää kirjaa ja räätälöidä treenejä ja tarkkailla kuljettua reittiä.

Juoksuharrastus  jää nyt pienelle tauolle sillä perjantaina olin pienessä leikkauksessa. Sen myötä sain kuukauden juoksu- ja salikiellon, mutta sitten alkaa armoton  rantakuntoon 2018 operaatio. Nyt kuitenkin lähdetään alusta hakemaan kuntoa uudelleen ja sehän näkyy myös askelmäärässä. Spartan kello tulee siis olemaan jatkossa tärkein tsempparini ja yhteistyökumppani etsiessä kuntoa uudelleen!
Perjantain askelmäärän ollessa alle 500 niin tänään Spartan näyttää tänään jo 1720 askelta joten suunta on oikea.

Täältä pääset tutustumaan kaikkiin Suunnon malliston kelloihin KLIK 
  
Onko muuten kokemuksia kellosta? 
Itse tykkään tästä ihan hurjasti jo näin lyhyen kokemuksen perusteella. Lisäksi jos haluaa olla "turhanpäiväinen hifistelijä" kuten minä niin kelloon saa hankittua erivärisiä osia jolloin voit tuunata kelloa vaikka mielialan mukaan.

Ja ps. tässä olisi aivan mahtava isänpäivälahjaidea aktiivisille isille!
2 kommenttia

Tuija kirjoitti...

Ihana kello! Tuollaisen voisin minäkin huolia ranteeseeni. Estetiikka ennen kaikkea! Tuija

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllä! Se on tärkeä ominaisuus😂