Puut kaatuu...

Viikonloppuna jälleen raivattiin mökin rantaa tyhjemmäksi. Puita kaadettiin jotta saadaan mahdollisimman paljon aurinkoa pihaan hävittämättä kuitenkaan matalampaa kasvustoa. 
Puiden kaadot pitää tehdä pienissä osissa ettei käy vahinko ja sitten kesällä ihmetellään kun on liian avaraa. No, sitä vaaraa ei nyt ehkä vielä kuitenkaan ole.Puut kaadettiin rytinällä jäälle joka kesti vielä hyvin kulkea. Minä en sinne todellakaan uskaltautunut vaan pysyin visusti rannalla.  

Urakan jälkeen maistui itsetehty hernekeitto. Pitäisi kyllä useammin viettää tällaisia aktiivipäiviä vaikka kyllä sen sitten illalla kropassa tunsi että jotain tuli tehtyä.

Sunnuntaina keli muuttui iltaa kohden ihanan usvaiseksi, ihailtavan kauniiksi!

Kiitos vielä talkooporukalle isosta avusta!


6 kommenttia

Satu kirjoitti...

Toissa vuonna tehtii mökillä sama juttu ja todettiin, että vieläkin voisi kaataa, jotta järvelle näkyisi kunnolla. Puuhommat on mielestäni superterapeuttisia, jopa niin, että mies osti minulle oman moottorisahan ja kirveen...nyt pääsen toteuttamaan itseäni. Piti vain luvata, etten kaada kaikkia puita ;)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Todella terapeuttista. Meillä minä olen se joka toppuuttelee kaadoissa. Äkkiä toki kasvaa uutta! Ootko jo päässyt käyttään moottorisahaa? 😊

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Oi mökkeily ja itsetehty hernekeitto! <3 En millään malttaisi odottaa vuoden ensimmäistä mökkireissua! :) Lämpenisi nyt säät vaan oikein äkkiä!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kohta se aika tulee. Olen ollut kovin onnellinen päätöksestä hankkia talviasuttava mökki, näin on saatu nauttia koko vuosi mökistä, muuten en kestäisi!!! Tänäänkin oli jo ihanasti 11astetta vaikkakin tuuli oli myrskyisä... kyllä kesä sieltä siis tulee:)

Kaisa kirjoitti...

Mukavaa puuhaa teillä ollut ja nyt on klapeja, saa saunan lämpenemään. :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Iso pino tulikin! Jätettiin aika pitkiksi sillä ne ovat hyviä takassa, ei tarvi joka välissä lisäillä :)