Miten menee rappukäytävässä?

Heipparallaa!

Täällä on blogi ollut ihan tuuliajolla sillä meillä on puuhailtu rappukäytävän parissa. Aiemmin jo vilauttelin kuvia miltä rappu näyttää. 

Tänään on kiipeilty katon rajassa ehkä hieman kyseenalaisinkin keinoin, mutta hengissä ollaan ja ilman mitään vammoja. Muutosta on totisesti tapahtunut. 

Ja hei, rappuset eivät jää jokatoinen vihreäksi. Koska talossa pitää asua nyt remontin keskellä on raput maalattava osissa, eli joka toinen. Vielä on helppoa kun väristä on nähnyt mihin voit astua mutta haasteena tulee olemaan märkien maalattujen askelmien muistaminen kun ovat saman värisiä. Pitänee varmaan merkitä postit-lapuilla askelmat.

Rappukäytävän remontti

Vanhan talon remontointiYllä olevasta kuvasta löytyy hyvin viimeisen 20 vuoden värit. Kaikkien näiden alla on vielä aniliinin punainen joka talossa oli ostettaessa. 

Paras syntymäpäivälahja ikinä on ollut isältä saatu tikas joka taipuu moneen asentoon. Kyllä on ollut kovalla käytöllä. 
Toinen hyvä ostos oli panelointia varten hankittu Bilteman sähkökäyttöinen niittipistooli 14,99€ jolla paneelit saatiin näppärästi kiinnitettyä. Todella hintansa arvoinen laite!

Seinässä on siis sisustuspaneeli eli puhtaasti feikkipaneeli. Syystä, että ikkuna ei uppoa liian syvälle seinän sisään. Myös paneelin suunta aiheutti mietintämyssyn käyttöä. Lopulta päädyimme pystysuuntaiseen latomiseen sillä rappu saa näyttää siltä, että tila on korkea ja pystysuunnassa tämä korostaa korkeuden tuntua.
Lisäksi rapun ja paneelin alapää saatiin helpommin siististi yhdistymään ilman mitään listoitusta.

Mitäs tykkäätte? 

12 kommenttia

Taina K kirjoitti...

Hui!! Ei olis meikäläisestä kiipeilemään, kun huippaa vähemmästäkin korkeudesta!
Hyvältä näyttää!:) Joka toinen vihreä askelma näyttää tosi veikeältä, mutta kyllä kokovalkoinen on varmaan ihanan valoisa ja tyylikäs ratkaisu.

Kristiina K kirjoitti...

Mietin juuri että hankalaa on sitten erottaa vasta maalatut askelmat aikaisemmin maalatuista, mutta post-it-laputhan onkin ihan mahtava idea apuvälineeksi siihen ongelmaan! Hienoa jälkeä tulee.

mummo kirjoitti...

Teillä onkin isommat maalaushommat menossa kuin meillä. Mukavalta näyttää.

Kaisa kirjoitti...

Meillä on edessä myös rappukäytävän maalaus ja olenkin miettinyt miten tuo asuminen silloin oikein onnistuu. Mutta, hyvät vinkit teillä! :) Olkaahan varovaisia!
Aurinkoista alkavaa viikkoa!

Tuija kirjoitti...

Teillä on kyllä mahtava boogie päällä. Me saatiin viikonloppuna ostettua maalit. Eri asia on sitten, koska ne saadaan seinille :D

Hauskan näköiset nuo eriväriportaat, mutta ehkä hitusen rauhallisemmat yksivärisinä (ja nimenomaan valkoisina)

Kivaa uutta viikkoa <3

Tuija kirjoitti...

Hei! Loistoidea nuo post it -laput, mutta mitenhän saan meidän kissan ymmärtämään ne. Taidan vain laittaa yläkertaan kulkukiellon pariksi päiväksi niin saa juhlia varten yhden raikastavan kerroksen portaikkoon. Kevätkeleillä voimme kokata kesäkeittiössä ja nukkumaan siirrymme heti, kun fiilis iskee. Viikonloppuna jo kävin ihmettelemässä talven aikana unohtamiani yöpöytiä. Tsemppiä teidän remontointiin! Varovaisesti siellä yläilmoissa! Tuija

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllä hieman Taina hirvitti olla tuolla ylhäällä. Uskon että valostuu kivasti koko rappu.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, jollainhan ne on merkittävä muuten käy takuuvarma vahinko. Ajattelin että nuo laput ehkä pysyisivät niissä paikallaan🤔

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Aika projekti mutta mukava sellainen. Maalihommat on kivoja!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Samaa mietittiin sillä kylppäri jo pelkästään vaatii kulkua yläkertaan. Mukavaa viikkoa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllä se maali seinään menee kun vaan päättää. Tuo erivärisyys on saanut kaikki kysymään jääkö tällaiseksi??? Never!!! Vaikka voisihan se olla erilainen. Tykkään kuitenkin että tulee vaaleaksi!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Nuo lemmikit ovatkin paha, meillä on puhtaasti porttikielto yläkertaan koiralla. Kissantassut ehkä pinta kestäisikin jo tovin päästä mutta meidän sähkösaapas kun tulee vauhdilla sieltä alas on maalit varmasti rullalla. Kiva on raikastaa pintoja. Kummasti nekin vanhenee ja tunkkasntuu. Tsemppiä myös teidän projektiin! Pitääkin piipahtaa katsomassa onko yöpöydät näytillä blogissa😍