Melko valkoista

 Nyt näyttää jo melko valmiilta. Raput on kertaalleen kaikki maalattu ja vielä olisi pari kertaa edessä. Haasteellisinta on ollut, että oikeasti muistaa mille saa astua ja mille ei. Ihan reippaasti aamulla tallustivat alakertaan vanhasta muistista astuen joka rapulle. Alakerrassa tajusin että uups, onkohan sukan pohjat valkoiset???? Ei onneksi ollut!

Hieman vielä listotusta jäljellä ja yhden kattolampun etsintää, sitten helpottaa!

Mietin vain, että mitenkähän liukkaat rappuset sitten ovat, pitäisikö niihin hankkia askelmatot, mitäs olet mieltä?

Ja mitäköhän sitä seuraavaksi ottaisi työn alle, ai niin olen luvannut maalata talon ulkoa, mitäköhän sitä on tullut luvattua, huh! 

Rintamamiestalon rappuremontti

Sisustuspaneeli seinällä


6 kommenttia

Kaisa kirjoitti...

Oi, miten kaunista ja valoisaa. Hienoa työtä olette tehneet!
Täällä myös ulkomaalausta tiedossa. Vuosia sitten jäi hiukan kesken, nyt olen luvannut tehdä loppuun. Eli, just noin, mitäköhän sitä on tullut luvattua! :)

Kristiina K kirjoitti...

Kova työ on ollut noiden maalaamisessa, mutta lopputulos on kyllä hieno. Mietit rappujen liukkautta ja voi olla että ovat liukkaat. Meillä oli sama juttu mökillä parvelle johtavien rappujen kanssa ja ostettiin sellaista kapeahkoa nauhaa, jossa on liima valmiina. Se estää tehokkaasti liukastumisen ja uskoisin että sitä löytyy valkoisenakin, joten se ei paljoa pistäisi silmään teidän rapuissa. Vaarallistahan olisi jos vaikka lapset, jotka aina juoksevat, liukastuisivat rapuissa.
Uhanaa viikonloppua sinulle <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanalta näyttää ja valoisuutta on tullut paljon lisää muutoksen myötä <3 Aurinkoista viikonloppua <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, viime kesänä jo vedettiin testimaaleja talon kylkeen joita on nyt talvi tuijoteltu. Maalipinta on jo 15 vuotta vanha joten tarpeeseen tulee maalaus!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Samaa on mietitty, kesä ei ongelma mutta villasukkakausi on kyllä liukas🤔 Mukavaa viikonloppua!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Elina! Tuo valoisuus on niin tervetullut pimeään rappuun. Kumma mikä vaikutus väreillä vain on😊 Kivaa viikonloppua myös teille!