Loppiaisen etkot

Joulu on jo siivottu pois ja ah, miten ihanan paljon kotiin tulikin taas tilaa ja valoisuutta. Normaalisti joulu on meillä kestänyt loppiaiseen saakka joten otettiin vähän ennakkoa. Kyllä se kuule on niin, että tavaramäärässä vähempi on parempi. 
Sama taitaa olla syömisen suhteen ja on siis aika karistaa joulukilot. Loput suklaat on pantattu kaappiin ja jumppakassikin ladattu. Vielä kun töiltä ehtii (lue:tilinpäätös tehty) niin täältä lähtee!!!

Lähipäivinä olisi vielä tarkoitus tehdä kaappien tyhjennystä ja laittaa purkit ja purnukat millä ei ole meillä enää mitään käyttöä kiertoon. Tähän onkin Facebook tarjonnut näppäriä vaihtoehtoja nimittäin erilaiset vaihtoringit. 
Niistä saatavat rahat aion käyttää uuden sohvan hankintaan sillä pikku russelimme on saattanut ihan vähän kaivaa käsinojaa joten sohvan vaihto on hyvinkin pian ajankohtainen. Vuoden päivät olen kohta etsinyt sopivaa sohvaa huonolla menestyksellä, pitänee kai laskea kriteereitä.

Nyt mars lenkille, siellä on ihanan kirpakka pakkanen ja minä kyllä nautin siitä!

Muistathan osallistua arvontaan KLIK...

Mukavaa tiistaita!

5 kommenttia

mummo kirjoitti...

Tykkään kovasti sisustustyylistäsi. Mukavaa alkanutta vuotta!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Voi kiitos paljon! Meillä on mieskin ahkera sisustaja ja yhdessä usein tehdään muutoksia.

Kaisa kirjoitti...

Kaunista teillä! Niinpä, miten sitä tilaa tuleekaan kun joulukoristeet kerää pois. Vaikka toisaalta joulukoristeet on kyllä kivoja ja tuo kotiin kodikkuutta (ei liiaan kliinistä)!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Juurikin niin. Ihana laittaa ja ihana tyhjentää!

Kristiina K kirjoitti...

Meillä on vielä esillä ne vähäiset joulujutut mitkä tänä jouluna esille laitettiin. Mukavaa vuoden alkua sinulle! Toivottavasti löydät mieleisen sohvan.