Blogin uusi ilme

Huomasitko, että blogin pohjaa on hieman muutettu?   Vielä on tekeillä uusi bannerikuva ja kun se on ladattu on sivun päivitys valmis.

Pitkään pähkäilin ostetun blogipohjan päivittämistä blogiini, mutta sen asentaminen kävikin helposti. Mielessäni kummitteli, että koko blogin tekstit katoaisivat tai muuttuisivat, mutta se huoli oli turha.

Sopivan blogipohjan löysin Etsyn valikoimista. Lataus tapahtui maksun jälkeen kätevästi omalle koneelle.  Bloggerin pohjaan oli uusi blogipohja kätevä päivittää suoraan omalta koneelta. 
Tottakai, koska vanha pohja oli jo jonkin verran muokattu, heitti kaikki häränpyllyä, mutta pienen muokkaamisen jälkeen  naviskat saatiin asettumaan oikeille kohdille. 

Vaikka pohja ei radikaalisti olekaan erilainen verrattuna vanhaan, on ilme nyt mielestäni raikkaampi ja selkeämpi. suurimpia muutoksia tapahtui navigaatiopalkille, sillä sen hävitin sivuilta vallan.  Bannerikuvan alle tuli menupalkki

Miltäs pohja näyttää sinun silmään?

blogipohja, vieraskirja, bloginpäivitys, etsy

17 kommenttia

Taina K kirjoitti...

No hyvältä näyttää todella!<3 Mä olen miettinyt tuota valmiin pohjan ostamista myös, ja olet jo kolmas, jolla on sellainen tän mun mietintäni aikana ilmaantunut(niistä blogeista, joita seuraan). Kyllä mun on varmaan jossain vaiheessa aika tehdä sama. Tykkään!<3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Rohkeasti vain shoppailemaan. Tosin meinas tulla valinnan vaikeus ja seuraava kerta onkin helpompi kun vaihtaa.

mummo kirjoitti...

Ihan mukavalta näyttää!

Tiia Koivusalo kirjoitti...

Ihanan freesiltä ja eleettömän tyylikkäältä näyttää. <3 Taistelin itse tänään 6t blogibannerin kuvakoon muokkauksen kanssa eli jos siihen on hyviä vinkkejä, niin niitä kiitollisina otetaan vastaan. <3

Milli`s Little Home kirjoitti...

Näyttää hyvältä!
Pitääpä itsekin käydä katsomassa noita blogipohjia, tosin en tiedä osaanko sitten vaihtaa sen...

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Voi apua mulla on se bannerihomma edessä:( tähän saakka kaikki meni melko kivutta mutta paneudunpa oikein tuohon bannerin kokoon, haluaisin itsekin muuttaa kyllä sen kokoa:) tsemppiä meille!

Tuija kirjoitti...

Hyvältä näyttää :) Itsekin kaipaisin pientä piristystä blogin ilmeeseen, mutta näissä ostopohjissa itseäni hieman häiritsee osittain englannin kieliset otsikot. Mutta kaipa siihenkin tottuu.

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos, tässä oli myös englanniksi mutta vaihdoin ne suomeksi. En tiedä saako kaikissa muutettua, sitä en edes katsonut kun pohjan ostin:) onneksi sain muutettua!

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Oikein hyvältä näyttää!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Susanna 💕

Niina/ Kuiskauksia -Blogi kirjoitti...

Olen pohtinut pitkään uuden ulkoasun ostamista, mutta juuri se epäilyttää, kuinka asennuksen käy. Eli katoaakohan blogi teksteineen taivaan tuuliin. Pelko taitaa kuitenkin olla turha. ;) Sinun blogissasi näyttää hyvältä ja selkeältä. Raikas ulkoasu sopiikin tähän alkavaan kevääseen. :)

Kristiina K kirjoitti...

Oikein hyvältä näyttää. Itsekin silloin tällöin olen miettinyt blogin ulkoasun muuttamista ostetun blogipohjan avulla, mutta uskallusta on aina puuttunut, kun en ole mikään tekniikan taitaja.

Anu kirjoitti...

Kiva blogipohja, minäkin kaipaisin muutosta, jotain tällaista samantyylistä, epäilen vaan, ettei taidot riitä...

Maikku / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti...

Hyvältä näyttää, raikas ja keveä :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos kiitos, rohkeasti vain vaihtamaan kyllä se onnistuu!

Kristiina kirjoitti...

Kiva!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

😀kiitos!