Miten menikään...

Huh mikä maalausurakka, mutta nyt on mökki saatu väriin. No, nurkkalaudat ja kivijalka pitää vielä maalata ja ulkorakennukset, mutta päämökin pintaväri on valmis. Tykätään ihan ylipaljon tuosta uudesta väristä ja edelleenkin korostan että jos etsitte väriä kannattaa kääntyä Teknoksen väriasiantuntijan puoleen. 
Katto ja räystään aluset maalattiin valkoisella ja ovien pikku koristeet poistettiin. 

Värin tummuusaste on melkein sama mutta sävy on selkeästi harmaampi. Väri tuo kivan päivityksen mökin ulkonäköön.
Tuo Teknoksen uusi mattamaali oli huippuvalinta maaliksi. Maalin levittyvyys oli todella hyvä ja maalin riittoisuus yllätti. 
Kerron sitten, kun kaikki on saatu maalattua miten maali riitti kohteessa oikeasti!

Seuraava kohde onkin kotona ja talon värin päivittäminen. Uskoisin, että sävy on löydetty, sekin Teknoksen maaliasiantuntijan suosittelemana (mikä taito lukea asiakasta!!!) mutta haluan tehdä vielä koemaalauksen aurinkoisimmalle seinälle. Sitten vain skrapaamaan...Nuo talon alla olevat ristikot olisi tarkoitus vielä vaihtaa vaakarimoitukseen, mutta ehkä sitten ensi kesänä...
Vai mitä olette mieltä kumpi parempi, ristikko vai vaakarima?

Piipahdin muuten jo aamutuimaan töissä kampailemassa pari rippityttöä ja nyt pukeudutaan juhlamekkoon ja lähdetään itsekin juhlistamaan ystävien lapsen rippijuhlaa. 

Mukavaa sunnuntaita!

3 kommenttia

Vintagentti kirjoitti...

Mökin uusi väritys on juuri ihan nappi! Rimoituksessa ristikko on mukavan nostalginen, mutta silti ehkä vaihtaisin modernimpaan vaakarimoitukseen.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kaunis mökki!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos molemmille! Itse tykkään vaakarimoituksesta!