Ensimmäinen

Moikka!

Ensimmäinen lomapäivä ja hellettä huikeat 28 astetta ja vihdoin viimein myös
ukkonen puhdistaa hieman ilmaa!
Aamulla viimeinen rutistus työpaikalla ja sitten vadelmapuskien kimppuun jotka notkuivat isoja tummanpunaisia marjoja. Tänä vuonna saadaan luultavasti marjat omista puskista sillä niitä todellakin nyt on. 

ooman maan marjat

Huomenna suuntaan aamusta mökille tyhjäämään ulkovaraston sillä se lähtee uusille maille asumaan. Näin me saadaan hieman suurempi parkkipaikka ja mahtuu useampi auto pihaan. Mielenkiinnolla odotan miten vaja nousee montusta sillä miesvoimaa kuulemma vain käytetään siirtoon ja vaja kuljetetaan trailerilla uuteen pihaan.

Nyt vaja on toiminut lähinnä hävitettävän tavaran varastona. Ja voitte kuvitella, että jos jollekin on paikka ei se kaatopaikalle päädykään vaan varastoon ahdetaan niin kauan lisää kuin sinne mahtuu.
Onko muilla kenties samaa ongelmaa?


kesämökki vesilahti

Jännittää hieman jääkö piha kovin autioksi, vaikka jäähän tuohon vajan viereen iso varasto puuliitereineen. 

Viikonloppuna piipahdettiin myös Bauhausissa pikaiseen ja napattiin mökin terassille uudet valaisimet. Valkoinen seinävalaisin vaihtui nyt mustaan. Kattovalo vaatii vähän askartelua mutta seinälamppu saatiin jo paikoilleen. Harmikseni huomasin että tämä oli ainoa kuva minkä räpsäisin lampusta, mutta ehkä huomenna nappasen lähemmin kuvia.

mökin terassi


Pisteenä iin päälle ajelen huomenna sahalle hakemaan kauan suunniteltuja kasvihuoneen runkopuita. Siitä se sitten lähteekin nousemaan.

Että voi loma tuntua ihanalle vaikka tiedän että muutama työjuttu pitääkin hoitaa vielä, mutta ihana puuhata kaikkea kun ei ole kiire!

 Lämmintä viikonalkua!

4 kommenttia

Aikku kirjoitti...

Nyt on niin kivat kesäsäät,että johan oli aikakin!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllä tätä onkin odotettu! Ihana helle!

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Ihana mökki <3 Kivaa lomaa!

ps. en malta odottaa millainen kasvihuone teille tuleekaan! Siitä tulee varmasti kaunis!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos Marika! Nyt juuri sahalla puunhaku reissulla niin eiköhän tämä tästä lähde nousemaan!