Matkalla Joutsaan...

Viikonloppureissulta kotiuduttu yön tunteina väsyneenä, mutta onnellisena.
Pienen blogihiljaisuuden aiheutti netin toimimattomuus eikä myöskään puhelut tulleet läpi koko viikonloppuna. Liekö paikan suuri väkimäärä tai sitten verkossa jotain häiriötä. Joskus tekee ihan hyvää laittaa somevälineet kassiin ja nauttia omasta olostaan.

Suuntana meillä oli Joutsa ja  Jokamisluokan SM kilpailut joissa mies ajoi kilpaa. Meillä on niin mahtava porukka jolla kisapaikalle suuntasimme ja vaikka radalla ollaan kilpakumppaneita on tiimin yhteishenki aivan parasta. Tutustuimme vielä uusiin ihaniin ihmisiin joista varmasti jää meille ystäviä myös vapaa-ajalle. 
Vaikka harrastus on rankka ja aikaa vievä antaa se myös paljon.

Meille oli varattu Salviasta yhteismajoitus, eikä ollutkaan mikään pikkuinen mökki vaan upea juhlapaikka jossa oli majoitustilaa, rantasauna ja paikasta saimme myös iltaruoat ja aamiaisen. Helppoa majoitusta siis. 

Järvivesikin oli niin lämmintä että siellä sai vain lillutella ja mikä sen ihananpaa kuin pulahtaa järveen kuuman ja aurinkoisen päivän jälkeen.

Mitenkäs teidän helleviikonloppu sujui?


salvia

joutsa
vanha tiili


järvinäköala

kilpa-auto


jokamiesluokka2 kommenttia

Satu kirjoitti...

Joutsa on tuttu paikka mökkielämästä, nykyään tosin mökkeillään Kangasniemellä, kuten mennyt viikonloppukin...oli siis lämintä ja minäkin jopa uin!
Kummassakaan mökkeily paikassa ei ole koskaan ollut ongelmia netin/kännyn kanssa...
Kivat kuvat <3

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Ollaan muistaakseni joskus oltu myös Kangasniemellä. Kivoja mökkipaikkoja. Upeat oli maisemat matkallakin❤️