Puuhapäivä


Terveiset mökiltä!
Meillä on harvinainen viikonloppuherkku kun meillä molemmilla on yhtäaikaa lauantai vapaa. Niinpä suunnitelmissa olikin, että mökille mennään puuhailemaan, öljyämällä terassia ja tekemään pikku maalihommia. Terassi saatiin öljyttyä eilen, mutta tämä päivä kuluu vesisadetta pidellessä sisätiloissa. Ei tosin ihan toimettomana, ikkunat on saatu melkein kaikki pestyä ja sateen tauottua on aina jotain ulkonakin nypitty. Tällaisesta minä pidän!

Hyötypuutarha

Mökille rakenneltiin myös pikkuinen kasvimaa lavakauluksista mihin laitoin mansikkaa, sipulia ja salaattia. Reunalle vähän persiljaa koristeiksi. 
Paikalliselta torilta nappasin terassin laatikoihin vielä basilikaa, timjamia ja minttua.


Tuijien kohdalla oli muuten kaatumista vaille läpimätä puinen aidan pätkä minkä mies kävi kastamassa. Tilalle istutettiin kolme pientä tuijaa peittämään näkymää tunkiolle ja jätesäiliöitten kansia. Tuo edellisten omistajien tekemä kiviaita on mielestäni niin ihana, siitä en koskaan halua eroon, kesällä siinä kasvaakin humalaa ja vuorenkilpiä. 

Muistan miten ensimmäisen kerran päästin suustani miehelleni, että mitäs olisit mieltä jos hommataan mökki?!? Mies siihen että hän ei rupea mitään työleirillä hankkimaan vaivoiksi.... Hautasin ajatukset kunnes mies itse  (mahtoiko vahingossa) sanoi vuokramökissä ollessamme, että kyllä mökki vain olisi kiva. Eikä aikaakaan, kun meillä sitten tämä mökki oli. 
Tuolla se mies häärää ja puuhailee ihan omasta halustaan. Onnellisena menemme aina nukkumaan mökillä sillä tämä on paikka jossa ajatukset nollataan, mitään ei tehdä jos ei huvita, tosin vielä on aina huvittanut tehdä kaikenlaista pikku puunailua. Tämä on ihanaa, satoi tai paistoi❤️.Mukavaa viikonloppua❤️

2 kommenttia

Hanne kirjoitti...

Mökillä olo on kyllä mukavaa. Mieli rentuotuu kaikkea pientä puuhatessa ja aika kuluu kuin siivillä:)

Katja -WillaLemmelle kirjoitti...

Juuri niin, viikonloppu on niin lyhyt joten ehkäpä kesälomalla muutto mökille olisi poikaa 😂