Miniruusuja kahvikupissa

Tyttäreltä ja vävykokelaalta saatu syntymäpäiväruusu on aivan ihana ja pääsi paraatipaikalle meidän rappujen juurella sijaitsevalle kahvipöydälle.
Ensi yöksi onkin luvattu hallaa joten keräilin ulkoa kaikki amppelit, tomaatit ja ruusut pois. Peittelin jopa kasvulaatikot harsoilla. Kumpa nyt ei liikaa kylmenisi.  Meidän kuisti näyttää nyt siis enemmänkin kasvihuoneelta kuin kuistilta sillä mahdutin kaikki ulkokukat sinne.

Kasvihuone projektikin on nytkähtänyt liikkeelle, tosin vain pienesti, mutta santaa on tilattu ja pari ikkunaa viety korjaukselle. Heti kun vain saan santaa pihaan tilaan traktorin joten eletään toiveissa, että se valmistuu vielä ennen kesää.

Kovasti on isäntä tehnyt suunnitelmia sen rakentamiseen ja perustamiseen liittyvissä asioissa sillä toiveissa olisi että se olisi myös pitkäikäinen. Ja koska meidän puutarha on hyvin routivaa on perustusten kanssa oltava tarkkoja. Kyllä on netti ollut kovalla käytöllä sillä tietoa on etsitty...

Nautitaan siis aurinkoisista päivistä kunnes rakennusprojekti alkaa...

Mukavaa keskiviikkoa!


 

3 kommenttia

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ostin kerran Äidilleni tuollaisen..:)

Katja -WillaLemmelle kirjoitti...

Miniruusu on niiiin söpö❤️

Marika pALaNuTtA SiiRaPpiA kirjoitti...

Aivan ihana kuppiruusu <3 Kyllä saisi jo kylmät yöt väistyä ja vaihtua lämpimiin! Täällä ollaan jo ihan valmiina kesään! :) Aurinkoista viikonvaihdetta!