Muutto...

Meidän perhe on muuttanut ulos nauttimaan aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Voi miten näillä keleillä saakaan aikaiseksi, nimittäin auto on pesty, mansikat istutettu ja salaatit ja sipulitkin on laitettu kasvamaan. Olen niin kesäihminen!!! 
Kaiken tämän ihanuuden meinasi romahduttaa yksi pikkuriikkinen sahalaitaselkäinen matelija joka oli päättänyt parkkeerata ulko-oven rappusten eteen, hrrrr.... Vieläkin menee kylmät väreet selkäpiissä. Soitto naapurin isännälle koska oma ei ollut kotona ja tilanne hallussa. Huh miten ällöttävä otus kyy onkaan!

Nyt vain odotellaan satoa! Jokos on kylvöt meneillään ja mitä satoa teillä odotellaan?

Leppoisaa lauantaita!


8 kommenttia

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Hyi kyy!! Hienot viljelmät siellä! Mä en ole vielä laittanut mitään, mutta multaa tuli nyt pari kuormaa joten eiköhän sitä jotain kohta!

Taina K kirjoitti...

Voi apua! Mulla on aivan järjetön käärmekammo (ei syytä). Yksi mieletön vattupaikka sai jäädä, kun kuulin, että kyyt viihtyvät siellä.:(
Muuten kuulostaa just mahtavalle! Itsellä on osittain menneet nää ihanat aurinkoiset päivät hieman varkain, mutta kyllä mä näistä nauttinyt olen. En vain ole saanu aikaan niin paljon kuin olisin halunnut. Ajatustyötä on kyllä tehty.;D

Unknown kirjoitti...

Huh mikä talovahti teillä ;) Rantakäärmeet ovat meidän kesänviettopaikassa lisääntyneet. Nekin tykkäävät pötkötellä portailla.

Kyllä kevät nyt tarjoilee parastaan. Menestystä istutuksille.
Aurinkoisia päiviä!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Itsekin pelkään käärmeitä vaikka toisaalta ovat hyödyllisiä ja mielenkiintoisia oliota. Mutta mutta kunhan pysyvät minun pihasta pois. Nyt niitä kuulemma vain on paljon😀

Satu kirjoitti...

jotenkin nuo matelijat ei sytytä yhtään, siis positiivisessä mielessä...:/

Kasvihuoneen sain 'sisustuettua' lopullisesti eilen, eli kaikki taimet kannoin sinne ja istutin laatikooihin kasvamaan. Kukkientaimet siirsin ruukkuihin, jotka vielä varmuudenvuoksi kannan aina yöksi kavihuoneeseen....aika rumba ;)
Tänään käännän kasvilavat ja kylvän kyllä jo porkkanat....salaatti on jo hyvällä alulla kasvihuoneessa...
Kesäisin minäkin asun ulkona ;) Eilen otin nokosetkin terassisohvalla <3
Aurinkoista äitienpäivää!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin satu❤️
Ihanaa kun olet päässyt jo kasvihuoneen sisustamiseen. Odotan innolla samaa kunhan saan kasvihuoneen. Aurinkoista sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Hyi, käärmeet on kamalia :( Lenkkipolun varrella niitä näkyy kun tulevat paistattamaan päivää aurinkoon :) Ihanat istutukset ❤️Aurinkoa alkaneeseen viikkoon :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kiitos samoin Elina!