Lähdetään juhlimaan

Kaksi raihnaista on tänään palannut Turun hulinasta kotiin. Mahtavat synttärit on päätetty ja herkut syöty. Juhlafiiliksen tilalle on tullut väsymys ja velttous, mutta sehän sopii sunnuntaihin. 

Eilen tosiaan vietettiin ystävämme Mikon 40-vuotis juhlaa Turussa Nummen saunatiloissa. Mukavan rento saunatila paljuineen ja huippukokkeineen teki illasta täydellisen. Paikan omat kokit grillasivat meille ulkona ruoan joka oli ihan älyttömän hyvää. Jostain syystä en muistanut taltioida yhtään ruokakuvaa, liekö tuoksu vieneen muut asiat mielestä ja odotin vain että päästää kiinni herkkuihin?!

 Kiitos vielä päivänsankarille juhlista, oli mukava käydä tuulettumassa!


Illan suussa yritimme suunnata hiihtoladuille, mutta ladut olivatkin juuri työn alla joten hiihtolenkki jäi autoajelun asteelle. Ehkä sitten huomenna...
Keli ainakin suosii, sillä nollan tuntumassa pyöritään eikä pakkanen pure. 

Näihin tunnelmiin toivottelen rentoa sunnuntai-iltaa ❤️


2 kommenttia

Taina K kirjoitti...

Kuulostaapa mukavilta kekkereiltä! Hyvistä juhlista saa kivasti potkua jaksaa arkea.:) Muutama vuosi sitten noita 4-kymppisiä vietettiin urakalla.;) Seuraavaksi sitten niitä 5-kymppisiä, mutta ei oo kiire sinne.:P

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Meillä on nyt tuo buumi menossa kun kaverit täyttää 40. Kekkerit kuin kekkerit niin aina ihana nähdä hyviä ystäviä❤️ Ja pääsee kivasti tuulettumaan!