Pakkasen puremaa ja ajatukset pilvissä

Näinä kylminä pakkaspäivinä, tai lähinnä iltoina on ollut ihana vain möllötellä kotona. Eilen otettiin itseämme niskasta kiinni ja heitettiin ihan kunnon iltalenkki vaikka pakkanen huiteli kahdessakympissä. Riittävästi vaatetta niin kyllä tarkenee ja lenkin jälkeen kuppi kuumaa teetä.

Illalla mies teki vielä mummon hautajaisista Ifolorin kuvakirjaa, näin pysyy kuvat järjestyksessä. Oli muuten helppoa ja kätevää tapa järjestää kuvat, olettekos testanneet? Ehkä pitäisi ottaa tavaksi laittaa kuvat aina kuvakansioon, sen sijaan että ovat vain koneella. Kertokaas nyt miten te oikein "säilytätte" kuvia, täällä välillä puhutaan pilvistä ja ulkoisista kovalevyistä, onko joku ylivoimaisesti helpoin ja paras? Nyt on hyvät neuvot tarpeen ennen kuin on  liian   myöhäistä:)

Nauttikaahan pakkaskeleistä!


5 kommenttia

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on -28 mittarissa :( Ei ulos mitään toivoa, vielä tämä himputin flunssakin vaivaa :( No nyt on ollut ihania aamut kun on saanut takkatulen lämmössä juoda aamukahviaan :) Mukavaa keskiviikko iltaa ❤️

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Hui kun teillä onkin kylmä, olenkin sitten ihan hiljaa tästä pakkasesta:) toivottavasti flunssa alkaa pian helpottamaan, sitä on nyt paljon liikkeellä. Mukavaa loppu viikkoa myös teille!

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Ihanan hyiset maisemat siellä!
Valokuvat pitäisi kyllä arkistoida paremmin!
Olen joskus kokeillut tuota Ifolorin kansiota ja pitäisikin ottaa se taas käyttöön!
Kiitos muistutuksesta!
Mukavaa loppuviikkoa!

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Täällä on nyt tosiaan kylmä, mutta toivon että kun on kylmä talvi tulee lämmin kesä:) mukavaa loppuviikkoa!

Villejä Lupiineja kirjoitti...

Ihanat kuvat! <3