Huikea viikonloppu!

Ihana viikonloppu takana.

Perjantaina piipahdin nopeasti hetken mielijohteesta Vaihmalan kartanon putiikissa. Unohdin kotiin mökille ostamani lautasliinat ja ajattelin saavani samanlaiset sieltä, mutta päädyinkin vakoisen sijaan tumman sinisiin Lexintonin lautasliinohin. Tuo Vaihmalan kartano on kyllä kaunis paikka ihan jo miljöön puolesta ja varsinkin näin syksyllä väriloisto puutarhassa on huikea!
Meillä oli ilo saada lauantaina ystäviä kylään mökille ja viettää iltaa heidän kanssaan. Jälleen kerran teimme ruokaa uudella reseptillä ja mielestäni ihan onnistuneesti. Alkuruokana meillä oli chili-valkosipuli maustettua jauheliha täytteisiä kesäkurpitsaveneitä ja pääruokana jääpaistia paahdetuilla porkkanoilla ja salaatilla. Pääruoan paistia olen aiemminkin tehnyt ja niin hassulta kun kuulostaakin, se laitetaan uuniin umpijäsenä, mutta on kyllä takuu mureaa. Paisti upotetaan vielä päiväksi mausteliemeen joka jälkeen se on valmista tarjoiltavaksi. Suosittelen kokeilemaan! 


Sunnuntai vietettiinkin sitten mieheni siskon tytön ristiäisissä jossa ihana pikku prinsessa sai kasteessa ihka oman nimen.Voi vaan kämmien kämmi, kun jätin kameran mökille joten nyt ollaan sitten muiten varassa ristiäiskuvien saralla. Samaan mokaan laitan myös, että lähtiessä mökille en tietenkään pakannut pikkulaukkuakaan joten puhelinkin sai jäädä autoon. No, näitä sattuu!

Pirtsakkaa alkanutta viikkoa. Nautitaan pudonneiden lehtien määrästä ja syksyn kirpeydestä!

Katja

2 kommenttia

Palanutta siirappia ja pumpernikkeliä kirjoitti...

Upeasti taltioitu syyskuva tuo ensimmäinen! Mukavaa viikkoa sinne myös, kirpsakalta alkaa kyllä vaikuttamaan, hui! :)

Katja S - Willa Lemmelle kirjoitti...

Kyllä aika virkeää on keli ollut, mut silti kaunista❤️