Arvontavoitoilla messuille!

Ikkunanpokien hakureissu on nyt tehty ja ikkunat varastoitu kevättä varten leikkimökkiin. Niistä sitten keväällä pitäisi rakennella se kasvihuone. Nyt tarkastellaan ikkuinoiden kuntoa ja rapsutellaan talven aikana huonot maalit ja kitit pois niin kevällä saa sitten laitella fixatut pokat kasvihuoneen runkoon kiinni. Nyt kun vasta on päästy kesästä niin toivon jo että olisi pian ensi kesä. 

Tänään postiluukusta tipahti kaksi ihanaa blogiarvonta palkinto (kannattaa siis osallistua) nimittäin Kristallikimara- ja Lady off the Mess-blogeissa arvotut i love me - messuliput saapuivat. 
Ensinnäkin, mieletön tuuri voittaa kahdessa arvonnassa ja todellakin olin ajatellut suuntaavani messuille jo työnikin puolesta, toiseksi en olekaaan koskaan näillä messuilla käynyt.  Niin onkohan se nyt siis jäänyt kertomatta eli olen parturikampaaja - kosmetologi, joten tämä messu osuu ja uppoa!  Nappaan vielä tuon tyttären mukaan niin eiköhän me tytöt saada päivä kulumaan messuilla.

Yritän ainakin etsiä nämä bloggarineitoset käsiini kiittäkseni voitetuista lipuista, mutta toivottavasti tapaamme muitakin tuttuja messuilla.

Kuinkas moni muuten on menossa messuille? 

Katja


Ei kommentteja